<  
>  

Advokatfirmaet Grette

Advokattjenester / Prosedyre, Juridisk rådgivning

Grette er et forretningsadvokatfirma med ca. 80 advokater med spisskompetanse innen alle de sentrale forretningsjuridiske områdene. Grette vektlegger personlig service og et tett og tillitsfullt samarbeid uten formelle barrierer. Grette holder til i flotte lokaler på Filipstad Brygge i Oslo.

Fakta om Advokatfirmaet Grette
Hovedkontor
Oslo
Antall ansatte
51-200
,,
Her kan du lese om jobbmuligheter og ledige stillinger
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Jobbmuligheter i Advokatfirmaet Grette
Jobbmuligheter i Advokatfirmaet Grette

Grette er et av Norges mest anerkjente advokatfirmaer og leverer forretningsjuridiske tjenester av høyeste kvalitet til norske og internasjonale virksomheter. I Grette vektlegger vi kandidater med høy kompetanse og mye potensiale. Grette engasjerer seg i utdannelsen av jurister og advokater ved å rekruttere og videreutvikle dedikerte kandidater. Vår forpliktelse og investering i våre ansatte er avgjørende for Grettes suksess og vekst.

Som nyansatt hos oss får du god oppfølging og muligheten til å samarbeide med dyktige og engasjerte kolleger på tvers av Grettes markedsområder. Vi er også opptatt av å ivareta og videreutvikle et sosialt og hyggelig miljø. Derfor arrangeres det jevnlig både sportslige og sosiale aktiviteter for våre ansatte.

Vi er til enhver tid interessert i engasjerte, ambisiøse og dyktige medarbeidere. Vi kan tilby en spennende karriere for personer som stiller høye krav til faglig kompetanse og profesjonalitet. Ønsker du å sende en åpen søknad, eller har andre spørsmål i forbindelse med karrieremuligheter, kan du kontakte vår administrasjonssjef Ingrid Lindholm på inli@rette.no.

 

Jobbmuligheter for studenter og nyutdannede

Grettes løpende traineeordning og Gretteskolen er våre viktigste rekrutteringskanaler. Gretteskolen arrangeres årlig og består av en intensiv uke med faglige og sosiale aktiviterer for 12-15 dyktige og toppmotiverte studenter på andre avdeling. Traineeordningen er forbeholdt viderekommende studenter som har avlagt eksamen tilsvarende tredje avdeling. Studentene engasjeres for en periode på 4-6 uker og får innblikk i advokatens hverdag.

Les mer om Grettes karrieremuligheter her.

 

 

Jus-trainee / Internship Antall internships

Som trainee i Grette får du et innblikk i advokatens hverdag
Antall internships
30 (25-30 per år)
Sted
Oslo
Les mer

Bli kjent med Advokatfirmaet Grette

Bildegalleri
Jobbmuligheter (9)
logo
Jus-trainee / Internship
Grettes løpende traineeordning engasjerer til enhver tid 2-4 traineer. Vi har som målsetting for traineeordningen å gi våre traineer en bredest mulig innsikt i rollen som forretningsadvokat. Våre traineer vil derfor få muligheten til å jobbe innen ulike fagfelt med varierte og spennende oppgaver. Som trainee vil du dermed ikke knyttes direkte til en av våre fagavdelinger, men vi forsøker å tilpasse våre traineers oppgaver til deres interesser så langt det lar seg gjøre. Som trainee vil du få en fadder som gir tett oppfølging under hele oppholdet. Grettes traineeordning: Vår viktigste rekrutteringskanal Som trainee får du en smakebit på advokatenes hverdag, og får jobbe innen ulike fagfelt med varierte og spennende oppgaver Du blir en naturlig del av vårt daglige miljø 1/3 av våre advokater er rekruttert gjennom traineeordningen Traineeordningen er for viderekommende studenter og går over en periode på 4-6 uker Vi er representert under arbeidslivsdagene ved Det juridiske fakultet i Oslo, Bergen og Tromsø og gjennomfører i denne forbindelse intervjurunder. Vi mottar imidlertid søknader hele året. Det anbefales at du søker i god til før den aktuelle perioden du ønsker. Søknader sendes til trainee@grette.no og behandles fortløpende.

Fakta om Advokatfirmaet Grette