Nordland fylkeskommune

Statlig / Offentlig / Kommunal sektor
Nordland er et norsk fylke med administrasjonssenter i Bodø. Fylket grenser til nabofylkene Troms i nord og Nord-Trøndelag i sør. I øst grenser fylket til de svenske lenene Norrbottens län og Västerbottens län i Sverige. Nordland består av regionene Helgeland, Salten, Lofoten, Ofoten og Vesterålen. Polarsirkelen går gjennom fylket. Fylket var tidligere kjent under navnet Nordlandenes amt. Det administrative ansvaret for Jan Mayen er fra 1995 tillagt Fylkesmannen i Nordland. Areal 38 327 km² Befolkning 234 996 (2008)
Les mer
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Ledige stillinger hos Nordland fylkeskommune

Vil du være med å forme fremtidens reiseløsninger?Vi skal skape nye reiseløsninger og utvikle og markedsføre fylkeskommunens kollektivtilbud aktivt. Nå søker vi deg som kan lede et viktig markedsarbeid for oss.For å nå våre ambisjoner trenger vi et klokt hode som tør tenke nytt og utfordre. Sammen med våre samarbeidspartnere Telenor, Avinor og Bodø kommune skal vi skape sømløse reiseopplevelser og gi publikum tilgang til informasjon og tjenester som bidrar til mer effektiv transport.Er du god på markedsarbeid?Nordland fylkeskommune har som ambisjon å være i front på utviklingen av nye løsninger for kundene våre. Nye digitale tjenester er et satsningsområde, og vi leter etter deg med kunnskap og interesse for teknologi/ digitale løsninger.Nordland fylkeskommunes samferdselsavdeling leder det store utviklingsprosjektet "Smartere Transport Bodø", og leder for Salg og markedsutvikling vil være involvert i et særdeles spennende prosjekt.Vi søker deg som:Har høyere utdanningEr rå på å utvikle og følge opp markedsplanerHar gode samarbeidsegenskaperEr analytisk og resultatorientertUtfordrer og tenker nyttHar interesse for teknologi og digitaliseringKan utvikle og iverksette digitale markedsstrategierVi tilbyr deg:Et utviklende arbeidsmiljøEn raus organisasjonskulturUtfordrende oppgaverLønn- og arbeidsvilkår etter avtaleOffentlig pensjonsordning og gode forsikringsvilkårEn unik karrieremulighet innen smart transportSe annonsen og søk på stillingen www.jobbnorge.no
08.01.2020 Bodø

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om Nordland fylkeskommune