Bentzen Elektro

Konsulenttjenester: Ingeniør / Teknisk
Bentzen Elektro AS er et veletablert selskap beliggende i det maritime miljøet på tidligere "Horten Verft" i Horten. Vi er hovedleverandør av elektrotjenester til Horten Skipsreparasjoner AS, Aker MH og Horten Industripark AS. Bentzen Elektro AS ble etablert som autorisert installatør i 1999, og ble registrert som aksjeselskap i 2001. Hovedtyngden av våre oppdrag er installasjon og service på skip. Se våre produkt- og tjeneste linker. Vi utfører installasjon og igangkjøring av alle typer elektro eller elektroniske produkter på skip fra markedsledende leverandører. Bedriftens mål er til enhver tid å være den prefererte partner for skipsnæringen i Oslofjorden, og total-leverandør for industrikundene. For å gi våre kunder best mulig service har vi kjøpt Ryes Elektroverksted, som er spesialister på reparasjoner og service av elektromaskiner.
Les mer om Bentzen Elektro
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
,,
Ledige stillinger og jobbmuligheter

Ledige stillinger hos Bentzen Elektro

Elektriker for serviceoppdrag i boligmarkedetFor vår kunde søker vi etter flere gode kandidater, som kan fylle våre ledige stillinger som elektromontører, med mulighet til å utføre elektriske installasjoner Vi ser etter deg som har fagbrev Gr.L, og som har et brennende ønske om å få utbytte av å jobbe på forskjellige og spennende prosjekter i nær fremtidVår satsing i boligmarkedet er rettet mot fastpriser og smarthussystemer. Vedkommende vil få opplæring i prising av sine egne oppdrag, og utføre disse etter avtale med kunde. Viktige egenskaper i stillingen er orden, kommunikasjon, kundebehandling og faglig dyktighet. Med stilling følger det servicebil som kan disponeres etter avtale.Vi ønsker elektromontører som liker å være på jobb i et godt felleskap, som er stabile, resultatorienterte og som kan bli en del av vår gode arbeidskultur. Vi er blant annet godt etablerte, og har ansatte som har fått stor faglig utvikling på grunnlag av dette. Vi legger stor vekt på å ivareta våre ansatte, og er opptatt av at alle blir ivaretatt og får faglig utvikling, samt at vi ønsker å gi deg muligheten til å bli med i fellesskapet på årlige firmaturer. Vi ser for oss at du har førerkort klasse B og at du snakker skandinavisk.Vi tilbyr: -Konkurransedyktige betingelser -Fastlønn & Bonus -Faglig utvikling -Ryddige arbeidsforhold -Godt arbeidsmiljøFirmaturerFirmabilKvalifikasjoner og personlig egenskaper: -Fagbrev gr L -Erfaring som elektromontør -Serviceinstilt, faglig kompetent, ryddig & godt humørEt ønske om å utgjøre en forskjell og lære noe nytt -Du må kunne snakke på et skandinavisk språk. -Førerkort kl B"Det er viktig at søknaden inneholder cvIkke nøl med å søke, vi gleder oss til å bli kjent med deg! For spørsmål til stillingen kontakt : Markedssjef/Rekrutterer : Ann-Kristin Sømme +47 46 24 24 34 annkristin@ypsilonhr.noTiltredelse snarest Lønn Etter avtaleKlikk her Adresse: Horten
Snarest Horten

Rekrutteringskalender

  • JAN 21
    2019
    2 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om Bentzen Elektro

Adresse

Nedrevei 8 Bygg 111 3183 HORTEN