Bentzen Elektro

Konsulenttjenester: Ingeniør / Teknisk
Bentzen Elektro AS er et veletablert selskap beliggende i det maritime miljøet på tidligere "Horten Verft" i Horten. Vi er hovedleverandør av elektrotjenester til Horten Skipsreparasjoner AS, Aker MH og Horten Industripark AS. Bentzen Elektro AS ble etablert som autorisert installatør i 1999, og ble registrert som aksjeselskap i 2001. Hovedtyngden av våre oppdrag er installasjon og service på skip. Se våre produkt- og tjeneste linker. Vi utfører installasjon og igangkjøring av alle typer elektro eller elektroniske produkter på skip fra markedsledende leverandører. Bedriftens mål er til enhver tid å være den prefererte partner for skipsnæringen i Oslofjorden, og total-leverandør for industrikundene. For å gi våre kunder best mulig service har vi kjøpt Ryes Elektroverksted, som er spesialister på reparasjoner og service av elektromaskiner.
Les mer
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Ledige stillinger hos Bentzen Elektro

På grunn av økt oppdragsmengde søker vi etter engasjerte medarbeidere. Hos oss vil du finne et godt arbeidsmiljø med høy faglig kompetanse.Våre oppdrag:Prosjekter og service oppdrag som varierer i kompleksitet og omfang. Vi utfører alt fra serviceoppdrag i boligmarkedet til komplekse ombygging av skip.Gir gode muligheter for fagligutviklingEt godt arbeidsmiljøFaste kunderMulighet for å kunne jobbe med det fagområdet som interesserer deg mest.Kvalifikasjoner:Fagbrev elektromontør gr.LFørerkort kl BMå beherske norsk skriftlig og muntligBåde nyutdannede og erfarne oppfordres til å søke.Egenskaper:SamarbeidsvilligGod arbeidsmoralStrukturertVi tilbyr:Fast ansettelseGod pensjonssparingGode forsikringsordningerTelefon og bilavtaleFlat organisasjonsstrukturHyggelige kollegaer Adresse: Nedrevei 8 Bygg 111,3183 Horten
29.10.2019 Horten

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om Bentzen Elektro

Adresse

Nedrevei 8 Bygg 111 3183 HORTEN