Gate Invest

Investment management, Bygg / Anlegg / Entreprenør, IKT / Telekom

Vi er et investeringsselskap og et eiendomsselskap på Innlandet. Vår misjon er å bygge varige verdier for samfunnet gjennom eiendom og gode arbeidsplasser. Vi opplever en stor vekst og tar gledelig imot den digitale utfordringen vi ser markedet står ovenfor. Fremover vil vi derfor lete etter mennesker som kan være med på denne reisen, det blir utrolig spennende for de aktuelle kandidatene der ute og oss

Les mer
Fakta om Gate Invest
Hovedkontor
Brumunddal
Antall ansatte
1-10
Se alle fakta
Arbeidsgiverprofil
Les om jobbmuligheter
Vi ser etter
Ledig Stilling
Fortløpende
Norge

Ledige stillinger hos Gate Invest

Vi er alltid interessert i komme i kontakt med dyktige kandidater. Dersom du synes vår bedrift og bransje er interessant og stillingene vi normalt ansetter til er aktuelle for deg, kan du sende oss en åpen søknad. I søknaden ønsker vi at du inkluderer en CV og et søknadsbrev der du forteller om deg selv og hvorfor du er interessert i å jobbe hos oss. Ved å sende oss en åpen søknad, blir du samtidig registrert i vår CV database slik at vi kan ta direkte kontakt med deg dersom det dukker opp en jobbmulighet.
Fortløpende Norge

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Kontaktpersoner

Adresse

Nygata 22, 2380 Brumunddal