Industri Energi

Non-profit -/ interesseorg.
Industri Energi organiserer arbeidstakere i norsk industri på land og offshore. IE er et resultat av en sammenslåing av Norsk Olje- og Petrokjemisk Fagforbund og Norsk Kjemisk Industriarbeiderforbund i 2006. Forbundet er det største fagforbundet i Statoil, Hydro og Orkla.
Les mer
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Ledige stillinger hos Industri Energi

Nyopprettet stilling med en unik mulighet til å bidra i strategisk utvikling av en av Norges viktigste arbeidstakerorganisasjonerSom administrativ leder vil du ha det øverste administrative ansvaret og lede en organisasjon med 85 ansatte som er i stadig utvikling.Vi ser nå etter deg som ønsker å bidra til å utvikle organisasjonen videre. Oppgaven er både utfordrende og spennende, og ansatte og tillitsvalgte er klar for å ta organisasjonen inn i fremtiden sammen med deg.Vi tror du tiltrekkes av muligheten til å lede strategisk, og av muligheten til å vise at du kan gjennomføre i praksis hva besluttende organer har satt som ambisjoner, mål og resultatforventninger.Vi ser etter deg som har erfaring fra ledelse i matriseorganisasjoner, som har en innebygd forståelse for forskjell på valgt ledelse og administrasjon, som har ledet ledere, og som drives av utvikling og troen på at det meste er mulig.Stillingen rapporterer til forbundsleder.For nærmere informasjon, ta kontakt med Visindi v/Heidi Wiggen, tlf. 916 56 103 eller Mona Wille, tlf. 402 15 106. Søknad og CV sendes snarest og senest innen 15. oktober 2019. Epost: mona.wille@visindi.no Adresse: Torggata 15 0181 Oslo+47 402 15 106
15.10.2019 Oslo
Org. nr: - Stillingsident: 4137725874 Presentasjon av stillingen:Industri Energi skal i samarbeid med Landsorganisasjonen (LO) prosjektansette 2 personer som skal jobbe med organisering og nyrekruttering i definerte områder innen Industri Energi sine avtaleområder. Stillingene er en del av prosjektet <> der målet er å styrke LO-forbundene sin organisasjonsgrad innen ansatte med høyere utdanning.Begge stillingene er prosjektstillinger med 3 års varighet. Ansettelsesforholdet og arbeidsoppgavene er innenfor Industri Energi sine vertikale avtaleområder, men stillingene vil være i et samarbeid med LOs andre forbund som lyser ut tilsvarende prosjektstillinger. For Industri Energi vil stillingene følge opp oljeserviceselskapene og landansatte i de ulike operatørselskapene på norsk sokkel.Vi ønsker fortrinnsvis deg med erfaring innen organisasjonsarbeid, gjerne som tillitsvalgt, og med gode kunnskaper om norsk arbeidsliv, tariffavtaler og olje- og gassbransjen.Stillingene har arbeidssted i Stavanger, og reisevirksomhet må påregnes.Vi benytter Semac bakgrunnssjekk i våre rekrutteringsprosesser. Case og dybdevurderinger inklusive evnetester kan bli benyttet.Kun søknader sendt inn via WebCrutier vil bli behandlet. Trykk på knappen "Søk stillingen".ArbeidsoppgaverBistå våre lokale fagforeninger med arbeidet knyttet til organiseringKartlegge avtaleområdet og potensialet for organisering av ansatte med høyere utdanningKursing og opplæring av tillitsvalgteOppsøkende virksomhet, herunder deltagelse på konferanser og medlemsmøterBygge opp en base med lønnsstatistikk innen avtaleområdetKvalifikasjonerOmfattende kunnskap om avtaleområdet og bransjenGjerne erfaring som tillitsvalgtHøyere utdanning er foretrukket, men ikke et kravBeherske norsk og engelsk flytende, skriftlig og muntlig.Personlige egenskaperPositiv og kontaktskapendeGode kommunikasjonsevnerLøsningsorientertStrukturert og målrettetVant til å jobbe selvstendig, systematisk i prosjekter og i teamKvalitetsbevisst og med høy gjennomføringsevneEvne til å sette konkrete mål, gjennomføre og avslutteVi tilbyrSpennende arbeidsoppgaverGodt arbeidsmiljø med hyggelige kollegerGode forsikrings- og pensjonsordningerGode velferdsordningerLønn etter tariffKontaktinformasjonErling Holmefjord, Leder for seksjon for organisering- og medlemsrekruttering, 91356012 Janicke Hvesser, HR-rådgiver, 918 730 37ArbeidsstedKongsgata 54 4005 StavangerSøk på stillingen:Klikk herNøkkelinformasjon:Arbeidsgiver:Industri EnergiReferansenr.:4137725874 Stillingsprosent: 100% Startdato: 02.01.2020 Sluttdato: 23.12.2022 Søknadsfrist: 20.10.2019
20.10.2019 Stavanger

Rekrutteringskalender

 • OKT 15
  2019
  1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
 • OKT 20
  2019
  2 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

 • Opprett en profesjonell kandidatprofil
 • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
 • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om Industri Energi