<  
>  

Venezu Services AS

Rekruttering / HR / Bemanning, Salg / Markedsføring

Felles for alle våre kandidater er at de er unge – og de er fremadstormende! Samtidig har de et brennende ønske og en sterk motivasjon om å utgjøre en forskjell. «Give me a clerck with motivation and I’ll give you a man that can change the world. Give me a man without ambition and I’ll give you a clerck.” sa Sam Walton (Wal-Mart). Våre kunder er blant Norge, Nordens og verdens mest innovative selskaper og de er ute etter kandidater som matcher deres ambisjoner!

Vi er ute etter deg som ser at veien til målet ikke nødvendigvis er rett frem, men som er villig til å levere den ekstra innsatsen som våre kunder etterspør. Har du den mentaliteten og viljen har vi attraktive jobber for deg hos våre kunder!

Om du matcher denne profilen og blir kandidat hos oss mot våre kunder kan vi garantere deg en oppfølging både før, underveis og etter selve intervjuet som ingen andre kan matche. Det er i høyete grad i vår interesse at vi finner en jobb du vil ha og der behovet til både deg og våre kunder ivaretas.  

Du kan lese mer om oss på www.venezuservices.no 

Fakta om Venezu Services AS
Hovedkontor
NN
Antall ansatte
NN
Se alle fakta
Arbeidsgiverprofil
Les om jobbmuligheter
,,
Her kan du lese om jobbmuligheter og ledige stillinger

Bli kjent med oss

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Kontaktperson

Daglig Leder

Adresse

Jacob Aalls gate 34a