<  
>  

Define Kapital AS

Finans -verdipapirer / megling

Define Kapital har sin virksomhet i det finansielle markedet - selskapet og deres tradere kjøper og selger verdipapirer for å øke kapitalen som er i selskapet. Som trader i selskapet har man et relativt fritt mandat som blir fastsatt sammen med teamet - utover dette har traderen mulighet for å komme med egne investeringsstrategier og gjennomføre disse i samarbeid med ledelsen. 

Les mer
Fakta om Define Kapital AS
Hovedkontor
Oslo
Antall ansatte
1-10
Se alle fakta
Arbeidsgiverprofil
Les om jobbmuligheter

Ledige stillinger hos Define Kapital AS

Vi er alltid interessert i komme i kontakt med dyktige kandidater. Dersom du synes vår bedrift og bransje er interessant og stillingene vi normalt ansetter til er aktuelle for deg, kan du sende oss en åpen søknad. I søknaden ønsker vi at du inkluderer en CV og et søknadsbrev der du forteller om deg selv og hvorfor du er interessert i å jobbe hos oss. Ved å sende oss en åpen søknad, blir du samtidig registrert i vår CV database slik at vi kan ta direkte kontakt med deg dersom det dukker opp en jobbmulighet.
Fortløpende Oslo

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om Define Kapital AS

Adresse

bogstadveien 27