<  
>  

Ways of Knowing

Utdanning / undervisning

Ways of Knowing tilbyr skreddersydd undervisning for privatister, studenter, elever i grunnskolen og elever på videregående skole.

Våre inspirerende privatlærere er håndplukket på bakgrunn av sine pedagogiske evner og faglige innsikt. Sammen tilbyr de et bredt spekter av fagkompetanse, og unik formidling av denne.

Ways of Knowings privatlærere får repetert og vedlikeholdt sin fagkunnskap, samtidig som deres pedagogiske ferdigheter utvikles.
 

Les mer
Fakta om Ways of Knowing
Hovedkontor
Oslo
Antall ansatte
11-50
Se alle fakta
Arbeidsgiverprofil
Les om jobbmuligheter
Vi ser etter
Ledig Stilling
Fortløpende
Norge

Ledige stillinger hos Ways of Knowing

Er du faglig sterk, over gjennomsnittet pedagogisk anlagt, og kan vise til plettfri vandel? Evner du i tillegg å vekke interesse og skape engasjement hos andre? Da hører vi veldig gjerne fra deg! Ways of Knowing søker nå engasjerte privatlærere innen flere fag. Hovedvekten av undervisningsoppdrag foregår på grunnskole- og videregående nivå, men vi tilbyr også undervisning for studenter ved høgskoler og universiteter. Oppdragene består primært av én-til-én-undervisning, som gjennomføres på nett og/eller ved fysisk oppmøte.      Oppdragstakere hos Ways of Knowing er selvstendige, pliktoppfyllende og pålitelige personer som har et genuint ønske om å skape faglig engasjement og inspirere andre. Våre lærere etterlater seg alltid et solid inntrykk hos kunden og motiveres av å hjelpe andre med å nå sine mål.   Som privatlærer hos oss må du være komfortabel med både nettbasert undervisning og undervisning med fysisk oppmøte. Til gjengjeld tilbyr vi et fleksibelt opplegg, der du selv i stor grad bestemmer hvilke oppdrag du ønsker å påta deg. Jobben er dermed et glimrende deltidsengasjement som enkelt kan kombineres med egne studier. Vi ser etter deg som har:  Påbegynt eller er ferdig med høyere utdanning  Et ønske om å hjelpe andre og en brennende faginteresse Gode sosiale og pedagogiske ferdigheter Over gjennomsnittet god formidlingsevne Gjerne erfaring som lærer, eller annen undervisningserfaring Plettfri vandel (vi krever politiattest) Snakker flytende norsk Vi oppfordrer spesielt deg med realfagskompetanse (matematikk, fysikk, kjemi o.l.) på høyere nivå til å søke. Send CV og karakterer fra VGS og høyere utdanning, samt et kortfattet søknadsbrev til jobb@waysofknowing.no. Spesifiser i søknaden hvilke fag du ønsker å undervise i, og på hvilket nivå.
16.04.2020 Norge
Vi er alltid interessert i komme i kontakt med dyktige kandidater. Dersom du synes vår bedrift og bransje er interessant og stillingene vi normalt ansetter til er aktuelle for deg, kan du sende oss en åpen søknad. I søknaden ønsker vi at du inkluderer en CV og et søknadsbrev der du forteller om deg selv og hvorfor du er interessert i å jobbe hos oss. Ved å sende oss en åpen søknad, blir du samtidig registrert i vår CV database slik at vi kan ta direkte kontakt med deg dersom det dukker opp en jobbmulighet.
Fortløpende Norge

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Kontaktperson

Fakta om Ways of Knowing

Adresse

Jess Carlsens gate 12, 0183 Oslo