Ways of Knowing

Utdanning / undervisning

Ways of Knowing tilbyr skreddersydd undervisning for privatister, studenter, elever i grunnskolen og elever på videregående skole.

Våre inspirerende privatlærere er håndplukket på bakgrunn av sine pedagogiske evner og faglige innsikt. Sammen tilbyr de et bredt spekter av fagkompetanse, og unik formidling av denne.

Ways of Knowings privatlærere får repetert og vedlikeholdt sin fagkunnskap, samtidig som deres pedagogiske ferdigheter utvikles.
 

Les mer
Fakta om Ways of Knowing
Hovedkontor
Oslo
Antall ansatte
11-50
Se alle fakta
Arbeidsgiverprofil
Les om jobbmuligheter
Vi ser etter
Ledig Stilling
Fortløpende
Norge

Ledige stillinger hos Ways of Knowing

Vi er alltid interessert i komme i kontakt med dyktige kandidater. Dersom du synes vår bedrift og bransje er interessant og stillingene vi normalt ansetter til er aktuelle for deg, kan du sende oss en åpen søknad. I søknaden ønsker vi at du inkluderer en CV og et søknadsbrev der du forteller om deg selv og hvorfor du er interessert i å jobbe hos oss. Ved å sende oss en åpen søknad, blir du samtidig registrert i vår CV database slik at vi kan ta direkte kontakt med deg dersom det dukker opp en jobbmulighet.
Fortløpende Norge

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Kontaktperson

Fakta om Ways of Knowing

Adresse

Jess Carlsens gate 12, 0183 Oslo