<  
>  

Hoppenspretthallen barnehage AS

Utdanning / undervisning

Midt i Jessheim sentrum finner du Hoppenspretthallen barnehage - en boltreplass for barn som det ikke finnes maken til  Norge. Vi har plass til 100 barn i alderen 1-6 år. Hver uke får vi utfolde oss i på det fantastiske uteområdet vårt, i den store idrettshallen, i ballettsalen eller i turnhallen, som er Norges mest kompakte. Vi har turn med turninstruktør Espen Jansen, dans med dansepedagog Maria Lockert og svømming med svømmeinstruktør Siv Lotterud, samt yoga. Barna i Hoppenspretthallen får et fantastisk motorisk fundament.

Les mer
Fakta om Hoppenspretthallen barnehage AS
Hovedkontor
Jessheim
Antall ansatte
NN
Se alle fakta
Arbeidsgiverprofil
Les om jobbmuligheter

Ledige stillinger hos Hoppenspretthallen barnehage AS

Vi er alltid interessert i komme i kontakt med dyktige kandidater. Dersom du synes vår bedrift og bransje er interessant og stillingene vi normalt ansetter til er aktuelle for deg, kan du sende oss en åpen søknad. I søknaden ønsker vi at du inkluderer en CV og et søknadsbrev der du forteller om deg selv og hvorfor du er interessert i å jobbe hos oss. Ved å sende oss en åpen søknad, blir du samtidig registrert i vår CV database slik at vi kan ta direkte kontakt med deg dersom det dukker opp en jobbmulighet.
Fortløpende Ullensaker

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Kontaktperson

Fakta om Hoppenspretthallen barnehage AS

Adresse

Industrivegen 34, 2069 Jessheim