MEDIEHUSET BERGEN AS

Nettverksmarkedsføring, Reklame
  • Mediehuset Bergen AS er et mediebyrå som holder til i vestlandets hovedstad, Bergen. Med gode priser, dyktige arbeidere og gode samarbeidspartnere leverer vi tjenester innen markedsføring, grafisk design, webdesign, trykk og gaveartikler. Mediehuset Bergen har som mål å tilby disse tjenestene med gode priser og service i verdensklasse.
Les mer
Fakta om MEDIEHUSET BERGEN AS
Hovedkontor
Bergen
Antall ansatte
1-10
Se alle fakta
Arbeidsgiverprofil
Les om jobbmuligheter

Ledige stillinger hos MEDIEHUSET BERGEN AS

Vi er alltid interessert i komme i kontakt med dyktige kandidater. Dersom du synes vår bedrift og bransje er interessant og stillingene vi normalt ansetter til er aktuelle for deg, kan du sende oss en åpen søknad. I søknaden ønsker vi at du inkluderer en CV og et søknadsbrev der du forteller om deg selv og hvorfor du er interessert i å jobbe hos oss. Ved å sende oss en åpen søknad, blir du samtidig registrert i vår CV database slik at vi kan ta direkte kontakt med deg dersom det dukker opp en jobbmulighet.
Fortløpende Bergen

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Kontaktperson

Fakta om MEDIEHUSET BERGEN AS

Adresse

Jordalsveien 39