<  
>  

Syljusven Media

Kommunikasjon / PR, Media / Underholdning, Reklame

Syljusveen Media er en servicebasert medievirksomhet som leverer tjenester innenfor film, foto, grafisk design og markedsføring til bedrifter i Norge som ønsker å bli sett.

Visjonen til Syljusveen Media er å bidra til velstandsøkningen i Norge. Dette gjør vi gjennom den økonomiske gevinsten våre bedriftskunder får etter våre tjenester, som ofte brukes på reinvestering og nyansettelser, noe som i det større bilde skaper en oppgangsøkonomi i Norge.

Les mer
Fakta om Syljusven Media
Hovedkontor
Hamar
Antall ansatte
1-10
Se alle fakta
Arbeidsgiverprofil
Les om jobbmuligheter
Vi ser etter
Ledig Stilling
Fortløpende
Norge

Ledige stillinger hos Syljusven Media

Vi er alltid interessert i komme i kontakt med dyktige kandidater. Dersom du synes vår bedrift og bransje er interessant og stillingene vi normalt ansetter til er aktuelle for deg, kan du sende oss en åpen søknad. I søknaden ønsker vi at du inkluderer en CV og et søknadsbrev der du forteller om deg selv og hvorfor du er interessert i å jobbe hos oss. Ved å sende oss en åpen søknad, blir du samtidig registrert i vår CV database slik at vi kan ta direkte kontakt med deg dersom det dukker opp en jobbmulighet.
Fortløpende Norge

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Kontaktperson

Innehaver hos Syljusveen Media og daglig leder hos Nadi Nutrition

Adresse

Hamar