Scandic Hotels Norge

Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Ledige stillinger hos Scandic Hotels Norge

VI HAR ROM FOR DEG!Vi trenger servitører som er opptatt av god service, god mat og gode leveranser.I våre restauranter finner du dyktige ansatte som lar sin entusiasme for å lage og servere god mat og drikke skinne i gjennom. Vi har troen på at hver medarbeider har et unikt preg som må utnyttes i møtet med våre gjester. På denne måten får vår service et personlig aspekt som igjen fører til genuine og minneverdige besøk.Hos oss vektlegger vi et balansert forhold mellom jobb og privatliv ettersom dette medfører positivt arbeidsdriv og høy trivsel. Vi vil hjelpe deg med å finne denne balansen slik at du kan fokusere din energi på å skape hyggelig stemning, og å veilede gjestene gjennom menyen.Dine arbeidsoppgaver som servitør på Scandic Nidelven:Du viser at du er kjent med mat- og drikketilbudet slik at du kan veilede gjestene gjennom menyene på best mulig måte.Du bidrar til avdelingens målsettinger.Du sørger for at vårt positive arbeidsmiljø fortsetter å utvikle seg, og å opprettholde et tett samarbeid med dine medarbeidere i alle avdelinger.Du har alltid et smil, og gjør ditt ytterste for å skape gode gjesteopplevelser.Du trives i en hektisk hverdag, og liker å jobbe på helger.KvalifikasjonerDu har tidligere erfaring fra en servicestilling.Du har god kjennskap til mat og drikke.Du snakker Norsk, samt å kunne kommunisere på engelsk med våre utenlandske gjester.Det dreier seg om tilkalling / ekstrahjelp, med mulighet for faste vakter. Stillingen inkluderer dag og kveldsskift i både ukedager og helger.Vi ser fram til å ønske deg velkommen til vårt team på Scandic Nidelven -- hvor du i oppmuntrende omgivelser kan utvikle deg til den beste versjonen av deg selv Adresse: Havnegata 1, Trondheim, Norway,7010 Trondheim
23.09.2019 Trondheim

Rekrutteringskalender

  • SEP 23
    2019
    1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om Scandic Hotels Norge

Adresse

4033 STAVANGER