Advokatfirmaet Selmer

Advokattjenester / Prosedyre, Juridisk rådgivning

Selmer er et ledende forretningsjuridisk advokatfirma supplert med finansiell kompetanse. Kontorer på Tjuvholmen i Oslo og i Trondheim.

Les mer
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Ledige stillinger hos Advokatfirmaet Selmer

Som prosjektassistent i vår Corporate-avdeling bistår du våre advokater på tvers av kompetanseområder med effektiv prosjektgjennomføring, konsistent kommunikasjon og informasjonsflyt og rapportering på prosjekter. Du vil i tillegg få ansvar for et team av advokater.Arbeidsoppgaver:Prosjektledelse i større og mindre transaksjonsoppdrag, herunder dokumenthåndtering og systematisering i virtuelle datarom, sørge for fremdrift og informasjonsflyt, samt utarbeidelse av rapporterUtarbeidelse og organisering av juridiske dokumenterUtarbeidelse og redigering av tilbud og presentasjonerKorrekturlesing og oversettelserBistå advokatene med løpende oppgaverVi tilbyr:1 års vikariat med mulighet for forlengelseUtfordrende og spennende arbeidsoppgaverPersonlig oppfølging og faglig utviklingMuligheten til å jobbe med det vi mener er bransjens beste kolleger i et ungt, profesjonelt og hyggelig arbeidsmiljøKompetanse, erfaring og egenskaper:Minimum 2 års relevant arbeidserfaring som prosjektassistent eller advokatassistent med prosjekterfaringKjennskap til virtuelle datarom (Admincontrol, Merril, Intralinks etc.)Meget høy kompetanse i PowerPoint og WordMeget god skriftlig og muntlig fremstillingsevne i norsk og engelskKvalitetsbevisst, strukturert, effektiv og nøyaktigServiceminded, løsningsorientert og positivFrist for å søke på stillingen er 27. august, men vi vurderer søknader og intervjuer kandidater fortløpende. Derfor anbefaler vi at du søker allerede i dag.Ønsket oppstart så raskt som mulig. Adresse: Tjuvholmen allé 1,0112 Oslo
27.08.2019 Oslo
Vi søker en proaktiv, serviceinnstilt og positiv student innen økonomiske og administrative fag til stilling som medarbeider i vårt forretningsstøtte-team. Som medarbeider i forretningsstøtte bistår du organisasjonen på tvers av våre kompetanseområder. Vi ser for oss at du er masterstudent eller har et friår mellom bachelor og master.Arbeidsoppgaver:Utarbeidelse av tilbudspresentasjoner/presentasjoner til møterBistå med analyserOppdatering og publisering av CV-erPublisering av artikler på intranettVære medansvarlig for vårt bibliotekAnnet forefallende arbeidØnskede kvalifikasjoner:Du er student innen økonomi og administrasjon, markedsføring eller lignendeDu har gode PowerPoint- og Excel-kunnskaperDu har god skriftlig og muntlig fremstillingsevne på norsk og engelskDu har god IT-kompetanse og systemforståelseØnskede personlige egenskaper:Du er proaktiv og utfører små og store arbeidsoppgaverDu er strukturert, effektiv og nøyaktigDu er analytiskDu er selvstendig, samtidig som du jobber godt i teamDu er positiv, og bidrar til et godt arbeidsmiljøVi tilbyr:Personlig oppfølging og faglig utviklingEn variert arbeidsdagDeltakelse på faglige og sosiale arrangementerMuligheten til å jobbe med det vi mener er bransjens beste kolleger i et ungt, profesjonelt og hyggelig arbeidsmiljøDette er en midlertidig stilling med varighet til og med juni 2020. Vi ønsker helst at du har mulighet til å jobbe ca. 40 % frem til jul, fordelt på to hele dager, og opp mot 100 % etter jul. Vi blir sammen enige om en god løsning som passer begge parter.Frist for å søke på stillingen er 2. september, men vi vurderer søknader fortløpende og anbefaler at du søker allerede i dag. Adresse: Tjuvholmen Allé 1,0252 Oslo
02.09.2019 Oslo

Rekrutteringskalender

  • AUG 27
    2019
    1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om Advokatfirmaet Selmer

Adresse

Tjuvholmen allé 1
0252 Oslo