<  
>  

Mail Boxes Etc.

Transport / Distribusjon / Logistikk, Øvrig

Ditt Business Service-senter. Vi tilbyr ulike tjenester innenfor trykk og kopi, forsendelser, pakking og postale tjenester. 

Big or Small We Ship it all! Vi fyller ut alle fraktbrev og tolldokumenter. Vi tilbyr også profesjonell pakking.

Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Franchise mulighet i Norge

Franchise
  • Mal Boxes Etc. gir gründeren i deg muligheten til å starte opp din egen næringsvirksomhet.

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere
Jobbmuligheter (6)
logo
Franchise mulighet i Norge
Mal Boxes Etc. gir gründeren i deg muligheten til å starte opp din egen næringsvirksomhet. Mail Boxes Etc. gir deg anledningen til å kunne bli herre i eget hus. Mail Boxes Etc. konseptet er vel prøvd og har i dag 5200 butikker i 41 land. Mail Boxes Etc. sin service portefølje er vel balansert og en viktig suksess faktor. Mail Boxes Etc. gir deg muligheten til gode inntjeningsmulighet om du tar utfordringen. Tar du utfordringen og ser muligheten er den viktigste innsats faktor deg selv. Det er kun hardt og målrettet arbeid som gir suksess og som kan sikrer din fremtid. Du må forstå betydningen av og den ekte definisjonen av service begrepet. Den gode gammeldags’ kremmer ånden må også forståes. Sett kunden i sentrum, være dannet, imøtekommende så kunden får lyst til å handle igjen. Mail Boxes Etc. vil på forespørsel oversende det nødvendige brosjyre materiell for gjennomgang og håper at den informasjon resulterer i en avtale om personlig møte. Vi kan da i ro og mak supplere med ytterligere informasjon og få avklart om du finner konseptet interessant, at de økonomiske forutsetningene er tilstede. Viktig er det også at kjemien og magefølelsen stemmer. Mail Boxes Etc. er en av verdens mest fremgangsrike og største franchise-konsept, som gir deg anledningen til å delta i dette fellesskap. Ta derfor kontakt med waldemar.bistrup@mbe.no, for avtale om et personlig møte.

Fakta om Mail Boxes Etc.

Adresse

Postboks 1 Youngstorget
0028 OSLO