<  
>  

Stiftelsen Stovner ridesenter

Øvrig

Øvre Fossum Gård ligger på Stovner øverst i Groruddalen, 150 m gangavstand fra Stovner Senter og T-bane. 

I 1976 startet Øvre Fossum Gård Andelslag rideskole på stedet. I 1990 ble dagens ridehus bygget, med god hjelp av kommunen. ØFG har i dag oppstallet over 45 stk hester og ponnier hvorav 10 stk er privateide og resten går i rideskolen. Rideskolen går fra mandag til fredag fra kl 16:00 – 21:00 og vi har ponnikurs for de minste og hestekurs for de over 12 år. Ridekursene er fra helt nybegynner til videregående ryttere som har ridd i mange år. Rideskolen har 310 elver, og vi regner med at det er mellom 700 og 800 som er innom gården i uken.

Med et totalareal på 2100 m² Inneholder anlegget staller, ridehall, tribuner, kafeteria, garderober, dusjer, toaletter, hybler og kontorer.

Fakta om Stiftelsen Stovner ridesenter
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!

Ledige stillinger hos Stiftelsen Stovner ridesenter

Vi er alltid interessert i komme i kontakt med dyktige kandidater.Dersom du synes vår bedrift og bransje er interessant og
Fortløpende Oslo

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Kontaktperson

Jobbmuligheter (2)

Fakta om Stiftelsen Stovner ridesenter

Adresse

Fossumveien 81 0983 Oslo