<  
>  

HMS Vakten AS

Konsulenttjenester: Øvrig, Salg / Markedsføring

HMS Vakten AS er et selskap i vekst og har store planer for ekspansjon i årene som kommer. Som ansatt hos oss vil du få muligheten til utvikle deg sammen med selskapet. På sikt søker vi etter både salgsledere og personer som kan være med å utvikle bedriften videre. Du kommer til å bli en del av ett salgsnettverk som du kommer til å nyte godt av!

Om arbeidsgiveren

Vårt mål er å gjøre det enklest mulig for våre kunder å følge lovverket, samtidig som de har et godt utgangspunkt for å skape en god HMS-kultur i sin bedrift. Vi gir virksomheter tilgang til all nødvendig kompetanse for å ivareta et helhetlig og systematisk arbeid innen helse, miljø og sikkerhet i henhold til gjeldene krav. Vårt mål er å forenkle bedrifter sin hverdag. Vi tar oss av alt papirarbeid.

Fakta om HMS Vakten AS
Hovedkontor
Bergen
Antall ansatte
1-10
Se alle fakta
Arbeidsgiverprofil
Les om jobbmuligheter
Vi ser etter
Ledig Stilling
Fortløpende
Bergen

Ledige stillinger hos HMS Vakten AS

Vi er alltid interessert i komme i kontakt med dyktige kandidater.Dersom du synes vår bedrift og bransje er interessant og
Fortløpende Bergen

Bli kjent med oss

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Kontaktperson

Fakta om HMS Vakten AS

Adresse

finnbergsåsen 44