<  
>  

Accurro

Øvrig

Accurro er et AS som jobber primært med kunder i Oslo og Akershus. Accurro har kun 1 ansatt; Raymond Johansen. Min viktigste ferdighet er utvikling av visuell kommunikasjon.

Jeg driver mitt firma, Accurro, alene og hovedsakelig som frilansbyrå. Men også med enkelte kunder i utlandet over internett. Jeg har storyboarded spillefilmer, musikkvideoer, hundrevis av reklamer for Europa, Skandinavia og USA og for noen TV-programmer. Jeg var også del av et par utviklingsgrupper for fjernsynsprogrammer for NRK.

Jeg er også gjesteleser ved Westerdals Oslo School of Arts, Kommunikasjon og Teknologi innen storyboards.

Jeg jobber med Art Direction/design og storyboards. I de senere år har jeg også jobbet med film og design som del av innholdsmarkedsføring. Nylig har jeg også storyboarded og designet for et par VR-prosjekter. Storytelling er en av mine største lidenskaper, og jeg er veldig heldig å kunne jobbe med det jeg gjør :)

Fakta om Accurro
Hovedkontor
Hvam, Skjetten. 5 min fra Oslo
Antall ansatte
1-10
Se alle fakta
Arbeidsgiverprofil
Les om jobbmuligheter
Vi ser etter
Ledig Stilling
Fortløpende
Lillestrøm

Ledige stillinger hos Accurro

Vi er alltid interessert i komme i kontakt med dyktige kandidater.Dersom du synes vår bedrift og bransje er interessant og
Fortløpende Lillestrøm

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Kontaktperson

Fakta om Accurro

Adresse

Hvamstubben 17