<  
>  

Arntzen de Besche Advokatfirma

Advokattjenester / Prosedyre, Juridisk rådgivning

Arntzen de Besche er et av landets ledende advokatfirmaer med flere enn 90 advokater og med kontorer i Oslo, Stavanger og Trondheim. Vi dekker hele det forretningsjuridiske området og er blant de ledende i Norge innen markedsområdene børs og finans, forsikring, olje og energi.

Les mer
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger
Dette kan vi tilby deg
Ingen "salgsargumenter" lagt til!
Kan variere med stilling / arbeidsted
Ingen frynsegoder lagt til!

Trainee / Internship Internship

Trainee Vi ønsker å holde god kontakt med studenter ved de juridiske fakultetene, og tilbyr derfor ulike traineeordninger. Vi tilbyr på løpende basis opphold for traineer med en varighet på 4-6 uker. Vi har også stillinger til studenter som ønsker å jobbe én dag i uken i løpet av semesteret. Traineene får innblikk i virksomheten ved vårt kontor gjennom arbeid med relevante og interessante saker. Vi legger vekt på deltagelse i møter med klienter og motparter, og at traineene skal får være med under hovedforhandlinger. Hver trainee får egen fadder.
Antall interns
1
Sted
Oslo
Les mer

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om Arntzen de Besche Advokatfirma

Adresse

Bygdøy allé 2
Postboks 2734
0204 Oslo