<  
>  

NLI Group

Industri og produksjon

Industriselskapet NLI er en totalleverandør av engineeringstjenester, fabrikasjonstjenester, teknologiske produkter og prosessløsninger innen olje og gass og landbasert industri.

Dette inkluderer prosjektledelse, engineering, maskinering, fabrikasjon, overflatebehandling, sammenstilling, testing og E&I innenfor dets prioriterte markedsområder. Leveranser til olje og gass utgjør ca. 80% av virksomheten.

NLI har en lang historie. Selskapet har sitt opphav i et lite mekanisk verksted etablert i Mjøndalen i 1946. Siden den gang har selskapet vokst betraktelig, både når det gjelder omsetning, størrelse og kompetanseområder.

Utviklingen de siste fem årene har vært ekspansiv, ikke minst i forhold til mangfoldighet, geografisk spredning og nye markedsområder.

NLI har høye ambisjoner og våre selskaper utgjør sammen en komplett leverandør av engineerings- og fabrikasjonstjenester, teknologiske produkter og prosessløsninger innen både olje, gass og landbasert industri.

Antall ansatte

Vi teller i dag omlag 800 medarbeidere.

Les mer
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger
Ingen "salgsargumenter" lagt til!
Kan variere med stilling / arbeidsted
Ingen frynsegoder lagt til!

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Adresse

NLI
Bjellandveien 24,
N-3172 Vear