<  
>  

Finvold Prosjekt Consult AS

Ingeniøryrker: Øvrig, Bygg / Anlegg / Entreprenør, Konsulenttjenester: Ingeniør / Teknisk

FPC kan levere et komplett spekter av rådgivningstjenester til alle typer bygg og anlegg.
Dette gjelder både bolig- og næringsbygg I form av nybygg, rehabilitering eller om det er en kombinasjon. Det kreves ulik kompetanse og erfaring, samt valg av løsninger og samarbeidspartnere for de forskjellige faser og prosjekttyper. FPC har over 30 års erfaring innenfor alle typer byggeprosjekter. Siden starten I 1986 har FPC sine tjenester blitt benyttet av mange store og små aktører I byggebransjen. Dette har ført til at FPC har et stort nettverk og mange samarbeidspartnere innefor hele dette fagområdet som omfattes av alt fra å vurdere eiendommens utviklingspotensial, gjennomføre due dilligence, styre forprosjekter og prosjektering, samt følge opp I forhold til regulering, rammesøknad og igangsettingsssøknad til vedtak foreligger. FPC har videre spisskompetanse innenfor tilbudinnhenting, evaluering, kontrahering og komplett oppfølging av byggeprosjekter fra byggestart til gjennomført overtakelse. FPC tilpasser engasjement og prosjektrapportering til det behov og de ønsker våre oppdragsgivere måtte ha gjennom alle faser av prosjektet. FPC er et lite, ubyråkratisk og effektivt selskap, hvor vårt hovedfokus er å ta vare på våre oppdragsgivere med hensyn på økonomi, fremdrift, kvalitet og ikke minst være tilgjengelig.

 

Les mer
Fakta om Finvold Prosjekt Consult AS
Hovedkontor
Oslo
Antall ansatte
1-10
Se alle fakta
Arbeidsgiverprofil
Les om jobbmuligheter

Ledige stillinger hos Finvold Prosjekt Consult AS

Om oss FPC har over 30 års erfaring med samtlige typer rådgivningstjenester innen bygg- og eiendomsbransjen. Vårt kunderegister er hovedsakelig profesjonelle utbyggere av større leilighetskomplekser og næringseiendommer, samt komplisert restaurering og ombygging av Oslos gamle murhusbebyggelse. I tillegg håndterer vi prosjekter for private aktører som bygger til eget bruk. Vårt hovedfokus er å ta vare på våre oppdragsgivere med hensyn på økonomi, fremdrift og kvalitet. Dette strekker vi oss langt for å oppnå. Vi tilstreber at den enkelte så langt som mulig skal arbeide med de oppgavene den selv liker best. Dette som et ledd i å bygge opp økt spisskompetanse innenfor de ulike faser av prosjektene. FPC tilbyr således komplett prosjektadministrasjon fra A til Å, herunder: Generell rådgivning innenfor eiendomsutvikling i alle faser Prosjekt-, prosjekterings- og byggeledelse Kontraktrådgivning og kontraktforhandlinger Kontrahering av prosjekterende og utførende Kalkyler, budsjettering og økonomioppfølging Økonomi-, fremdrift- og kvalitetskontroll i alle prosjektfaser Arbeid med, og oppfølging av SHA og HMS Overtakelse- og garantibefaringer Stillingsbeskrivelse Vi er nå på jakt etter våre to neste medarbeidere. Om du har erfaring med noe av det overstående og er interessert i nye utfordringer er du hjertelig velkommen til å ta kontakt for en diskré og uforpliktende prat. Medarbeidere får gode muligheter til videre utvikling innen prosjektstyring og rådgivning, med målsetning om å kunne stå ansvarlig for selvstendige prosjektgjennomføringer. Kvalifikasjonskrav Bachelorgrad ingeniørutdanning, høgskolegrad eller tilsvarende, men også personer med tilstrekkelig og relevant erfaring vil bli vurdert. I en erfaren søker ser vi etter en person med 5 + års relevant erfaring, fortrinnsvis som prosjektleder eller tilsvarende. Vi legger særlig vekt på at personen er selvstendig, pliktoppfyllende og ærlig. Det anses fordelaktig med et etablert nettverk blant byggherrer, prosjekterende og utførende. I en yngre søker ser vi etter person med noe erfaring i bransjen og legger vekt på interesse for våre arbeidsoppgaver og ambisjoner for fremtiden. Erfaringskrav God kontraktforståelse og interesse for bygg-relaterte avtaleverk og forskrifter Like nye og utfordrende oppgaver Høy arbeidsmoral og arbeidskapasitet Gode samarbeidsevner Evner å se en problemstilling fra ulike perspektiver Gode formuleringsegenskaper, både muntlig og skriftlig Oppriktig og ærlig Andre erfaringer som verdsettes Prosjekt-, prosjekterings- og byggeledelse Koordinator utførende / prosjekterende eller liknende Offentlige anskaffelser Nettverk innenfor bransjen Betingelser Konkurransedyktige betingelser Lønnsstruktur legges opp til den enkelte Fleksible arbeidstider under selvstendig ansvar Send gjerne en kortfattet søknad og CV med eventuelle referanser ved interesse. Kvalifiserte søkere kontaktes fortløpende for diskré og uformell samtale. Kontakt: post@fpc.no
Fortløpende Oslo

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Kontaktperson

Fakta om Finvold Prosjekt Consult AS

Adresse

Ole Deviks vei 35