<  
>  

Finvold Prosjekt Consult AS

Ingeniøryrker: Øvrig, Bygg / Anlegg / Entreprenør, Konsulenttjenester: Ingeniør / Teknisk

FPC kan levere et komplett spekter av rådgivningstjenester til alle typer bygg og anlegg.
Dette gjelder både bolig- og næringsbygg I form av nybygg, rehabilitering eller om det er en kombinasjon. Det kreves ulik kompetanse og erfaring, samt valg av løsninger og samarbeidspartnere for de forskjellige faser og prosjekttyper. FPC har over 30 års erfaring innenfor alle typer byggeprosjekter. Siden starten I 1986 har FPC sine tjenester blitt benyttet av mange store og små aktører I byggebransjen. Dette har ført til at FPC har et stort nettverk og mange samarbeidspartnere innefor hele dette fagområdet som omfattes av alt fra å vurdere eiendommens utviklingspotensial, gjennomføre due dilligence, styre forprosjekter og prosjektering, samt følge opp I forhold til regulering, rammesøknad og igangsettingsssøknad til vedtak foreligger. FPC har videre spisskompetanse innenfor tilbudinnhenting, evaluering, kontrahering og komplett oppfølging av byggeprosjekter fra byggestart til gjennomført overtakelse. FPC tilpasser engasjement og prosjektrapportering til det behov og de ønsker våre oppdragsgivere måtte ha gjennom alle faser av prosjektet. FPC er et lite, ubyråkratisk og effektivt selskap, hvor vårt hovedfokus er å ta vare på våre oppdragsgivere med hensyn på økonomi, fremdrift, kvalitet og ikke minst være tilgjengelig.

 

Fakta om Finvold Prosjekt Consult AS
Hovedkontor
Oslo
Antall ansatte
1-10
Se alle fakta
Arbeidsgiverprofil
Les om jobbmuligheter

Ledige stillinger hos Finvold Prosjekt Consult AS

Om ossFPC har over 30 års erfaring med samtlige typer rådgivningstjenester innen bygg- og eiendomsbransjen. Vårt kunderegister er hovedsakelig profesjonelle
Fortløpende Oslo

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Kontaktperson

Fakta om Finvold Prosjekt Consult AS

Adresse

Ole Deviks vei 35