Telemark Assuranse AS (Tryg Forsikring Salgssenter)

Forsikring / Assuranse

Vi er opptatt av å skape en god arbeidsplass som kan tiltrekke de riktige kandidatene. Vi vokser til stadighet, og ønsker å bli bedre på alle områder. Vi er høyst opptatt av å kunne ha en velfungerende HR-avdeling, markedsledende opplæring og å kunne tilby svært gode lønnsbetingelser. For den riktige medarbeideren, vil karrieremulighetene være svært store.

For å møte fremtidens utfordringer til effektivt salg av produkter innen forsikring og langsiktig sparing, har Tryg Forsikring etablert en salgskanal som er basert på et forpliktende samarbeid med om lag 50 selvstendige franchisetakere.

Telemark Assuranse AS har opplevd enorm vekst siden oppstarten i 2005. Vi tilbyr våre kunder Tryg Forsikring sine produkter innen skade- og næringslivsforsikringer, samt personforsikring og pensjon gjennom vår samarbeidspartner, Nordea Liv. Vi teller i dag sirka 50 medarbeidere fordelt på våre forretninger i Grimstad, Arendal, Porsgrunn, Oslo og Sandnes.

Les mer
Fakta om Telemark Assuranse AS (Tryg Forsikring Salgssenter)
Hovedkontor
NN
Antall ansatte
NN
Se alle fakta
Arbeidsgiverprofil
Les om jobbmuligheter

Ledige stillinger hos Telemark Assuranse AS (Tryg Forsikring Salgssenter)

Vi er alltid interessert i komme i kontakt med dyktige kandidater. Dersom du synes vår bedrift og bransje er interessant og stillingene vi normalt ansetter til er aktuelle for deg, kan du sende oss en åpen søknad. I søknaden ønsker vi at du inkluderer en CV og et søknadsbrev der du forteller om deg selv og hvorfor du er interessert i å jobbe hos oss. Ved å sende oss en åpen søknad, blir du samtidig registrert i vår CV database slik at vi kan ta direkte kontakt med deg dersom det dukker opp en jobbmulighet.
Fortløpende Porsgrunn

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Kontaktperson

Daglig Leder

Fakta om Telemark Assuranse AS (Tryg Forsikring Salgssenter)

Adresse

Solumsgata 4, 3919 Porsgrunn