<  
>  

Electi Business Partner AS

Salg / Markedsføring

Electi Business Partner AS er en ekstern partner av Get. Vi har spesialisert oss på kundekommunikasjon spesielt innenfor salg fra dør til dør. Vi tilbyr høyhastighets bredbånd samt TV-løsninger til privatmarkedet. 

Ledelsen i Electi har mange års erfaring fra salgsbransjen. Etter å ha ledet flere store aktører i ulike salgsbedrifter, har vi tilegnet oss gode rutiner og holdninger som tilrettelegger for gode salgsresultater med høy kvalitet. 

Er du interessert i å lære deg salg og kundekommunikasjon er vi stedet å begynne. Vi kan tilby bred opplæring, samt et oppfølgingsløp for hver enkelt selger. Dette har vi god erfaring med og kan vise til selgere som har utviklet seg enormt på kort tid. 

Les mer
Fakta om Electi Business Partner AS
Hovedkontor
Oslo
Antall ansatte
11-50
Se alle fakta
Arbeidsgiverprofil
Les om jobbmuligheter
Vi ser etter
Ledig Stilling
Fortløpende
Oslo, Trondheim +3

Ledige stillinger hos Electi Business Partner AS

Vi er alltid interessert i komme i kontakt med dyktige kandidater. Dersom du synes vår bedrift og bransje er interessant og stillingene vi normalt ansetter til er aktuelle for deg, kan du sende oss en åpen søknad. I søknaden ønsker vi at du inkluderer en CV og et søknadsbrev der du forteller om deg selv og hvorfor du er interessert i å jobbe hos oss. Ved å sende oss en åpen søknad, blir du samtidig registrert i vår CV database slik at vi kan ta direkte kontakt med deg dersom det dukker opp en jobbmulighet.
Fortløpende Oslo, Trondheim, Bergen, Haugesund, Stavanger

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Kontaktperson

Portefølje og prosjektansvarlig

Fakta om Electi Business Partner AS

Adresse

Selma Ellefsens vei 6