Nannestad kammerkor

Kultur / Kunst / Øvrige kreative fag

Nannestad kammerkor er et blandet sangkor med base i Holter i Nannestad. Koret samarbeider tett med kirkene i kommunen, og deltar ved to anledninger i hver av de fire kirkene i løpet av året - gjerne i forbindelse med konfirmasjoner eller kirkelige høytider.

I tillegg arrangerer koret egne konserter. Den tradisjonsrike Kor-kaféen på våren, hvor et lokalt gjestekor inviteres med og publikum tilbys underholdning, allsang, kaffe og kaker, samt julekonsertene i adventstiden. Julekonsertene er veldig populære, og trekker fulle hus. Koret deltar også vanligvis under Sommerkonserten som markerer avslutningen på den årlige Nannestadfestivalen.

Koret har et allsidig repertoar fra folkesanger og salmer, til musikaler og populærmusikk.

Koret øver hver torsdag kl. 18.30 - 21.00 i Kjerkestua ved Holter kirke.

Les mer
Fakta
Hovedkontor
Nannestad
Antall ansatte
NN
Se alle fakta
Arbeidsgiverprofil
Les om jobbmuligheter
Vi ser etter
Ledig Stilling
Fortløpende
Nannestad

Ledige stillinger hos Nannestad kammerkor

Vi er alltid interessert i komme i kontakt med dyktige kandidater. Dersom du synes vår bedrift og bransje er interessant og stillingene vi normalt ansetter til er aktuelle for deg, kan du sende oss en åpen søknad. I søknaden ønsker vi at du inkluderer en CV og et søknadsbrev der du forteller om deg selv og hvorfor du er interessert i å jobbe hos oss. Ved å sende oss en åpen søknad, blir du samtidig registrert i vår CV database slik at vi kan ta direkte kontakt med deg dersom det dukker opp en jobbmulighet.
Fortløpende Nannestad

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Kontaktperson

Fakta om Nannestad kammerkor

Adresse

Ole Brummsvei 1, 2034 Holter