<  
>  

Hjemmebasert omsorg

Helsesektor / Omsorg

Hjemmebasert omosrg i Flakstad ligger vest i Lofoten. Kommunen har ca 1300 innbyggere og har et rikt og aktivt kulturliv. Hovednæringen er fiskeri og turisme. Flakstad kommune har gode kommunikasjonsforhold med resten av Lofoten og liggger 30 .min kjøring fra nærmeste flyplass. Her er gode oppvekstilkår for barn og et godt barnehagetilbud.

Hjemmebasert omsorg har ansvar for hjemmeboende med problematikk innen somatikk, psykisk helse, rus og funsjonshemmde.  Vi har flere lokaler og server tjenester innen heldøgnsbemannede boliger, dagsenter og hjemmeboende. Hjemmebasert omsorg har 26 årsverk per i dag fordelt på 40 ansatte. Vi er en innotativ tjeneste og arbeider med flere utviklingsprosjekt. 

Fakta om Hjemmebasert omsorg
Hovedkontor
Ramberg
Antall ansatte
11-50
Se alle fakta
Arbeidsgiverprofil
Les om jobbmuligheter
Vi ser etter
Ledig Stilling
27.09.2021
Sør-Varanger

Ledige stillinger hos Hjemmebasert omsorg

Vi leter etter 2 helsefagarbeidere til vår avdeling i hjemmebasert omsorg!2 faste 100% stillinger, i todelt turnus med arbeid hver
27.09.2021 Sør-Varanger
Ønsker du å jobbe som vikar i Hjemmebasert omsorg? Er du elev, student, ufør, pensjonist eller bare ønsker en ekstrajobb?
27.09.2021 Sør-Varanger
Vår helsefagarbeider er ute i permisjon og vi søker etter noen som kan ta over for henne i den perioden
27.09.2021 Sør-Varanger
Vi er alltid interessert i komme i kontakt med dyktige kandidater.Dersom du synes vår bedrift og bransje er interessant og
Fortløpende Flakstad

Rekrutteringskalender

  • SEP 27
    2021
    3 STILLINGER UTLØPER I DAG – SISTE FRIST

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om Hjemmebasert omsorg

Adresse

Hjemmetjenesten i Flakstad kommune, 8380 Ramberg