<  
>  

Hjemmebasert omsorg

Helsesektor / Omsorg

Hjemmebasert omosrg i Flakstad ligger vest i Lofoten. Kommunen har ca 1300 innbyggere og har et rikt og aktivt kulturliv. Hovednæringen er fiskeri og turisme. Flakstad kommune har gode kommunikasjonsforhold med resten av Lofoten og liggger 30 .min kjøring fra nærmeste flyplass. Her er gode oppvekstilkår for barn og et godt barnehagetilbud.

Hjemmebasert omsorg har ansvar for hjemmeboende med problematikk innen somatikk, psykisk helse, rus og funsjonshemmde.  Vi har flere lokaler og server tjenester innen heldøgnsbemannede boliger, dagsenter og hjemmeboende. Hjemmebasert omsorg har 26 årsverk per i dag fordelt på 40 ansatte. Vi er en innotativ tjeneste og arbeider med flere utviklingsprosjekt. 

Les mer
Fakta om Hjemmebasert omsorg
Hovedkontor
Ramberg
Antall ansatte
11-50
Se alle fakta
Arbeidsgiverprofil
Les om jobbmuligheter
Vi ser etter
Ledig Stilling
Fortløpende
Flakstad

Ledige stillinger hos Hjemmebasert omsorg

Vi er alltid interessert i komme i kontakt med dyktige kandidater. Dersom du synes vår bedrift og bransje er interessant og stillingene vi normalt ansetter til er aktuelle for deg, kan du sende oss en åpen søknad. I søknaden ønsker vi at du inkluderer en CV og et søknadsbrev der du forteller om deg selv og hvorfor du er interessert i å jobbe hos oss. Ved å sende oss en åpen søknad, blir du samtidig registrert i vår CV database slik at vi kan ta direkte kontakt med deg dersom det dukker opp en jobbmulighet.
Fortløpende Flakstad

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om Hjemmebasert omsorg

Adresse

Hjemmetjenesten i Flakstad kommune, 8380 Ramberg