<  
>  

Destinasjon Hovden søker innholdsmarkedsførerHovden ligger majestetisk plassert øverst i Setesdal i Bykle kommune og er et tyngdepunkt for reiseliv i Agder, Rogaland og Telemark. Vi har en sterk posisjon som turistdestinasjon og vår beliggenhet er strategisk også i forhold til det europeiske markedet.

Destinasjon Hovden er markedsføringsorganet for reiselivet på Hovden, sommer som vinter, og drifter også turistinformasjonen på Hovden for Bykle kommune.  Vi jobber også med Visit Setesdal med markedsføring av hele Setesdal.  Setesdal går fra Evje i sør til Hovden i nord, og er en flott dal både som feriested og gjennomfartsåre til fjorder, fjell og sjø. Setesdal er pekt ut som et bærekraftig reisemål av Innovasjon Norge.

Vi har høye ambisjoner for området, og sammen med lokale aktører gjøres det mye for å videreutvikle Hovden som turist- og fritidsdestinasjon.  Det er igangsatt mange spennende idéer som vil tiltrekke flere gjester, spesielt i sommerhalvåret.

Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om Destinasjon Hovden søker innholdsmarkedsfører

Adresse

Hovdetun 4755 HOVDEN I SETESDAL