Pickatale AS

Internett tjenester / E-handel

Ny Norsk leseapp for barn
- Lytt til favorittboken!
- Les favorittboken!
- Lær ord og uttrykk fra favorittboken!

Bli med Elias på spennende oppdrag, oppdag livet på gården sammen med Gråtass eller kos deg med Disneys klassikere Ole Brum, Donald og mye mer.

Få ubegrenset tilgang på tusenvis av bøker med Pickatale
Les eller lytt så mye du vil på inntil 5 enheter for kun xx,- pr. mnd. Last ned nå og prøv gratis i 14 dager.
Her finner du kjente norske klassikere som Elias, Gråtass og Kaptein Sabeltann, i tillegg til klassikere fra Disney som Ole Brumm, Skjønnheten og udyret. Vi utvikler også egne bøker med nye historier og figurer barnet ditt vil glede seg over å bli kjent med.

Pickatale er kan lastes ned på alle iOS og Android-produkter, smarttelefoner og padder. Vårt bibliotek er tilgjengelig på norsk, engelsk og kinesisk, og bøkene kan lese både online og offline.

Last ned Pickatale på AppStore eller Google Play

Pickatale skaper leselyst
For mange barn er lesetrening slitsomt. Ikke alle får til å sette sammen bokstavene eller få mening ut av ord. Pickatale hjelper barna til å knekke lesekoden. I Pickatale får barna tilgang til et stort bibliotek av spennende og motiverende bøker. Barna kan velge mellom å lese boken selv eller få den opplest. Barnet kan også trykke på enkeltord for å høre hvordan det uttales.

- Lesing er utrolig viktig for barnas mulighet for videre læring. Men det er også en kilde til mye glede. Vi ønsker å bidra til at lesetrening blir morsomt for barnet og enkelt for foreldrene. Derfor er tekstene våre tilpasset barnas alder og nivå.

Alle bøkene i vårt bibliotek er lest inn av Mari Maurstad og Nils Ole Oftebro. Appen er testet av barn og foreldre, og utviklet i samarbeid med pedagoger.

- Dagens barn er heldigitale. Ny teknologi gir uendelige muligheter til å gjøre læring til en lek. For meg som forelder er det viktig at skjermtid også kan være nyttig. I Pickatale blir barna underholdt med gode bøker, og de kan øve seg på lesing samtidig. En verdifull kombinasjon.

Tilgjengelig og trygt
Med Pickatale ønsker vi å endre måten man kjøper bøker på, slik at barnebøker blir lett tilgjengelig på nett. Det skal være enkelt å få tilgang på god litteratur til barna – og vi oss inspirere av måten man kjøper musikk på i dag.

- Pickatale kan best sammenlignes med Spotify, men for barnebøker. Her får du tilgang til et stort bibliotek og man kan lese eller laste ned et ubegrenset antall bøker for en fast pris i måneden. Hos oss finner dere interaktive bøker som stimulerer til leselyst og læring. Vår teknologi bringer underholdning og læring sammen slik at barnet kan knekke lesekoden gjennom lek.

Trygghet er viktig for Pickatale. I appen får barna tilgang på gode, alderstilpassede bøker. Ingenting annet.

Det er ikke mulig å kjøpe ting inne i appen, og barnet vil ikke få tilgang til upassende materiale.
Pickatale er Kid Safe sertifisert, vi har møtt følgende kriterier:
Sikkerhetsmål for chat, communities og sosiale funksjoner
Regler og pedagogisk informasjon om online sikkerhet
Prosedyrer for håndtering av sikkerhetsspørsmål og klager
Foreldrekontroll på barnets konto
Alderstilpasset innhold, annonsering og markedsføring

Nyttig skjermtid
Kan tid foran skjermen være nyttig? Ja, mener vi. Dagens barn vokser opp heldigitale. Skjermtid kan både glede og irritere oss som foreldre. Med Pickatale gir du barnet ditt tilgang til nyttig skjermtid – barnet blir underholdt samtidig som det øver seg å lese.

 

Les mer
Fakta om Pickatale AS
Hovedkontor
Forskningsparken Oslo
Antall ansatte
11-50
Se alle fakta
Arbeidsgiverprofil
Les om jobbmuligheter
Vi ser etter
Ledig Stilling
Fortløpende
Oslo

Ledige stillinger hos Pickatale AS

Vi er alltid interessert i komme i kontakt med dyktige kandidater. Dersom du synes vår bedrift og bransje er interessant og stillingene vi normalt ansetter til er aktuelle for deg, kan du sende oss en åpen søknad. I søknaden ønsker vi at du inkluderer en CV og et søknadsbrev der du forteller om deg selv og hvorfor du er interessert i å jobbe hos oss. Ved å sende oss en åpen søknad, blir du samtidig registrert i vår CV database slik at vi kan ta direkte kontakt med deg dersom det dukker opp en jobbmulighet.
Fortløpende Oslo
Bildegalleri

Kontaktperson

Fakta om Pickatale AS

Adresse

Forskningsparken Oslo