Digital MedieXpert As

Salg / Markedsføring, Reklame

Digital Mediexpert AS er et uavhengig medieselskap i vekst som består av kreative hoder og med lang fartstid innen medie og reklame bransjen. Vi jobber primært med rådgivning og produksjon innen digital markedsføring som utvikling av hjemmesider / nettbutikk, Google tjenester / søkemotoroptimalisering (Google), Sosiale medier (Facebook) og mobile applikasjoner og mye mer spennende. 


Vårt hovedmål er å hjelpe bedriftene med å lykkes gjennom gode idéer og kreative løsninger! Enten om det er å være synlig på nett for å komme i kontakt med potensielle nye kunder eller bare tilstedeværelse for de som kjenner virksomheten fra før.

Les mer
Fakta om Digital MedieXpert As
Hovedkontor
Skjetten
Antall ansatte
1-10
Se alle fakta
Arbeidsgiverprofil
Les om jobbmuligheter

Ledige stillinger hos Digital MedieXpert As

Vi er alltid interessert i komme i kontakt med dyktige kandidater. Dersom du synes vår bedrift og bransje er interessant og stillingene vi normalt ansetter til er aktuelle for deg, kan du sende oss en åpen søknad. I søknaden ønsker vi at du inkluderer en CV og et søknadsbrev der du forteller om deg selv og hvorfor du er interessert i å jobbe hos oss. Ved å sende oss en åpen søknad, blir du samtidig registrert i vår CV database slik at vi kan ta direkte kontakt med deg dersom det dukker opp en jobbmulighet.
Fortløpende Skedsmo

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Kontaktperson

Søker salgsmedarbeidere - 3 stillinger ledig.

Fakta om Digital MedieXpert As

Adresse

Hvamstubben 14, 2013 Skjetten