CVGuru

Øvrig, Utdanning / undervisning

CVGURU er et hurtigvoksende selskap som skreddersyr CVer, søknader og LinkedIn-profiler for nordmenn. Selskapet ble stiftet i 2016, og har opplevd god vekst.

Les mer
Fakta om CVGuru
Hovedkontor
NN
Antall ansatte
NN
Se alle fakta
Arbeidsgiverprofil
Les om jobbmuligheter

Ledige stillinger hos CVGuru

CVGuru.no er et selskap som skreddersyr CVer, søknader og LinkedIn-profiler for nordmenn på nett. Med økt etterspørsel etter våre tjenester søker vi etter en ny skribent til å bli med på laget.   Vi ser nå i første omgang etter en ny skribent som kan ta 1-2 oppdrag i uken og mer i høysesong/ved stor pågang. En generelt rolig start med andre ord.   Etter som oppdragsmengden tillater det, ønsker vi at denne personen gradvis skal øke til å ta 4-5 oppdrag/uken eller +/- 20 oppdrag mnd.   (1 oppdrag = 1 CV og/eller søknad)   Mer konkret   Arbeidsoppgavene vil gå ut på:   · Skriving av CVer og søknader og sending av dette til kunder over epost   · Ansvarlig for at ordrer blir levert iht. kvaliteten kunder forventer   · Bruk av våre systemer: Intercom og Slack   · Kommunikasjon med kundene du skriver for over epost og telefon   Hva vi forventer av deg:   · Du er fleksibel, og har ikke noe imot å jobbe kvelder og helg   · Du skriver perfekt norsk   · Du brenner for å hjelpe andre ut i jobb   · Du vet selvsagt hvordan en god CV og søknad bør se ut   · Du overholder alle frister   · Du er veldig serviceminded og selvstendig   · Du har ingen problem med å snakke med kunder over telefon   · Du er god på data/med teknologi (alt vi gjør foregår over nett så det er veldig viktig at du klarer å lære deg/bruke våre (egt. veldig enkle) systemer)   Vi tilbyr:   · Muligheten til å jobbe fra hvor du vil og når du vil, vi krever ikke et fast arbeidssted   · Godt betalt pr. oppdrag for skriving av CVer og søknader   Aktuell skribent må også ha eller kunne opprette et eget ENK. Du fakturerer oss og blir ikke ansatt i selskapet.   Hvis dette appellerer til deg, og du tror du er rett person for stillingen, send en kortfattet søknad med din CV til gundersen@cvguru.no.
Haster!
CVGuru.no er et selskap som skreddersyr CVer, søknader og LinkedIn-profiler for nordmenn på nett. Med økt etterspørsel etter våre tjenester søker vi etter en ny skribent til å bli med på laget.Vi ser nå i første omgang etter en ny skribent som kan ta 1-2 oppdrag i uken og mer i høysesong/ved stor pågang. En generelt rolig start med andre ord.Etter som oppdragsmengden tillater det, ønsker vi at denne personen gradvis skal øke til å ta 4-5 oppdrag/uken eller +/- 20 oppdrag mnd.(1 oppdrag = 1 CV og/eller søknad)Mer konkretArbeidsoppgavene vil gå ut på:· Skriving av CVer og søknader og sending av dette til kunder over epost· Ansvarlig for at ordrer blir levert iht. kvaliteten kunder forventer· Bruk av våre systemer: Intercom og Slack· Kommunikasjon med kundene du skriver for over epost og telefonHva vi forventer av deg:· Du er fleksibel, og har ikke noe imot å jobbe kvelder og helg· Du skriver perfekt norsk· Du brenner for å hjelpe andre ut i jobb· Du vet selvsagt hvordan en god CV og søknad bør se ut· Du overholder alle frister· Du er veldig serviceminded og selvstendig· Du har ingen problem med å snakke med kunder over telefon· Du er god på data/med teknologi (alt vi gjør foregår over nett så det er veldig viktig at du klarer å lære deg/bruke våre (egt. veldig enkle) systemer)Vi tilbyr:· Muligheten til å jobbe fra hvor du vil og når du vil, vi krever ikke et fast arbeidssted· Godt betalt pr. oppdrag for skriving av CVer og søknaderAktuell skribent må også ha eller kunne opprette et eget ENK. Du fakturerer oss og blir ikke ansatt i selskapet.Hvis dette appellerer til deg, og du tror du er rett person for stillingen, send en kortfattet søknad med din CV til gundersen@cvguru.no. Adresse: Tønsberg
20.08.2019 Tønsberg

Rekrutteringskalender

  • AUG 20
    2019
    2 STILLINGER UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Kontaktperson

Skribentansvarlig

Adresse

Hubroveien 15, 1850 Mysen