Selvaag

Eiendom / Eiendomsmegling, Bygg / Anlegg / Entreprenør

Selvaag er et norsk konsern som driver med boligbygging og salg, eiendomsforvaltning, investeringer, minilager, og utvikling innenfor IKT og nye byggemetoder. Selvaag er et familieeid selskap. Konsernet har utgangspunkt i bygningsingeniøren Olav Selvaags Selvaagbygg og selskapets omfattende boligbyggingsprosjekter fra 1950-tallet. På seksti år har Selvaag oppført mer enn 50 000 boliger i Stor-Oslo. Virksomheten foregår både i Norge, i USA og i flere europeiske land.

Hovedmålet for Selvaags virksomhet er å bedre folks livskvalitet. Dette har preget hele vår 60-årige historie som boligbygger. I alle disse årene har vi bevisst satset på innovasjon og nyvinninger til beste for folk flest: Fra vårt bidrag til å tredoble boligproduksjonen i Norge etter krigen, til dagens mål om å redusere byggekostnadene med 30 prosent, slik at også ungdom skal ha mulighet til å komme inn på boligmarkedet.

Vi har gjennom hele vår historie bevist at det er lønnsomt å ta sosialt ansvar. Når vi bidrar til å gjøre folks liv bedre, etterlater vi oss noe som er større enn oss selv og våre produkter.

Visjon

Selvaag Gruppens forretningsidé er "å bedre folks livskvalitet vesentlig gjennom kompetanse og nyskaping". For å få til det, må vi oppfylle vår visjon:

- Vi skal være ledende innen våre områder, basert på en unik evne til å utvikle kompetanse.
- Vi skal være et særlig kreativt kraftsenter for nyskaping.

Antall ansatte

Selskapet har totalt rundt 700 ansatte.

Les mer
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger
Dette kan vi tilby deg
Ingen "salgsargumenter" lagt til!
Kan variere med stilling / arbeidsted
Ingen frynsegoder lagt til!

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Adresse

Selvaag
Pb 544 Økern
N-0512 Oslo