Topcontent

Kommunikasjon / PR, Media / Underholdning, Nettverksmarkedsføring

Topcontent is one of Northern Europe's biggest content agencies. Experts at writing unique and multilingual SEO content During the last five years we have grown from a small team to a global company with employees in all corners of the world. We have developed a state of the art project managing system that helps us deliver large volumes of text in a cost efficient manner. Interested to find out more? See our website: https://topcontent.com/about-us/!

Les mer
Fakta om Topcontent
Hovedkontor
Malta
Antall ansatte
11-50
Se alle fakta
Arbeidsgiverprofil
Les om jobbmuligheter

Ledige stillinger hos Topcontent

Bli en del av vårt frilans-team. Ingen søknad/test nødvendig! Vi er på utkikk etter flere norske frilansere som kan hjelpe oss med skriving, oversetting og korrekturlesing av ulike tekster. Registrer deg i vårt system Topcontent og start allerede i dag! Som frilanser hos oss har du mulighet til å jobbe når som helst, fra hvor som helst i verden. Du velger selv hvilke oppgaver du vil ta og bestemmer dermed din egen arbeidsmengde. Dersom du er på utkikk etter en fleksibel deltidsoppgave på siden av studier eller annet arbeid, eller en fleksibel heltids-frilansmulighet som kan kombineres med reising og arbeidstider når du selv ønsker, er dette stillingen for deg.  Er du glad i å lese og skrive? Hos oss får du mulighet til å velge mellom oppgaver av ulik lengde (fra korte tekster til lengre artikler). Vi har mest skriveoppgaver, men dersom du vil prøve deg på oversetting og/eller korrekturlesing er det også mulighet for dette. Registrer deg i dag og start skrivingen! Dersom du ønsker mer informasjon, anbefaler vi å ta en titt på alle guidene våre her: http://guides.topcontent.com. Du trenger ikke søke på stillingen, kun registrere deg i Topcontent. Eventuelle spørsmål kan rettes til anita.fosen@topcontent.com.
31.12.2019
Bli en del av vårt frilans-team. Ingen søknad/test nødvendig! Vi er på utkikk etter flere norske frilansere som kan hjelpe oss med skriving, oversetting og korrekturlesing av våre tekster. Vi har nå mange oppgaver tilgjengelig innen tema økonomi og finans. Registrer deg i vårt system Topcontent og start allerede i dag! Som frilanser hos oss har du mulighet til å jobbe når som helst, fra hvor som helst i verden. Du velger selv hvilke oppgaver du vil ta og bestemmer dermed din egen arbeidsmengde. Dersom du er på utkikk etter en fleksibel deltidsoppgave på siden av studier eller annet arbeid, eller en fleksibel heltids-frilansmulighet som kan kombineres med reising og arbeidstider når du selv ønsker, er dette stillingen for deg.  Er du glad i å lese og skrive? Hos oss får du mulighet til å velge mellom oppgaver av ulik lengde (fra korte tekster til lengre artikler). Vi har mest skriveoppgaver, men dersom du vil prøve deg på oversetting og/eller korrekturlesing er det også mulighet for dette. Registrer deg i dag og start skrivingen! Dersom du ønsker mer informasjon, anbefaler vi å ta en titt på alle guidene våre her: http://guides.topcontent.com. Du trenger ikke søke på stillingen, kun registrere deg i Topcontent. Eventuelle spørsmål kan rettes til anita.fosen@topcontent.com.
31.12.2019
Ønsker du en jobb med mye frihet, stor variasjon i oppgaver og spennende utfordringer? Bli frilanser hos Topcontent og start skrivingen allerede i dag! I systemet vårt https://app.topcontent.com/ vil du kunne registrere deg og starte skrivingen i løpet av minutter. Ingen søknad eller test er nødvendig!  Som frilanser for Topcontent vil du kunne... Skrive artikler om ulike tema Oversette tekster fra engelsk, svensk og dansk til norsk Korrekturlese andres arbeid Gi og få tilbakemeldinger for å forbedre både dine og andre sine tekst-kunnskaper En frilans-jobb hos oss passer perfekt for... Studenter som trenger litt ekstra penger Digitale nomader Personer som ønsker å jobbe hjemmefra Personer som ønsker å styre sine egne arbeidstider og -mengder Personer som ønsker å forbedre sine språk-ferdigheter Personer som ønsker å lære mye nytt via research og varierte oppgaver Høres det ut som en jobb for deg? Registrer deg i systemet vårt https://app.topcontent.com/ og start skrivingen med en gang! Les mer på vår nettside: https://topcontent.com/for-writers/
Fortløpende
Bildegalleri

Kontaktperson

Content Manager Team Leader

Filmer

Bli frilanser hos oss!

Adresse

St. Julians, Malta