<  
>  
Stiftelsen SANA er en ideell, humanitær, politisk og religiøst nøytral stiftelse med fokus på mellommenneskelige verdier. Stiftelsen har også et internasjonalt og nyskapende perspektiv knyttet opp mot internasjonal bistand, forsoningsarbeid og konflikthåndtering.I arbeidet med å etablere og drive aktiviteter som fremmer kontakt og forståelse mellom ulike grupper har SANA valgt drift av asylmottak som hovedarena. Stiftelsen arbeider også med andre aktiviteter som er forenlig med stiftelsens visjon og verdier.Larvik mottak drives med Utlendingsdirektoratet som oppdragsgiver, mottaket er desentralisert og har kontorlokaler i Larvik sentrum. Beboerne som er tilknyttet mottaket bor i hus og leiligheter flere steder i kommunen. Vi huser barnefamilier og enslige voksne med og uten barn. Larvik mottak ble startet i 2008 og har pr. i dag totalt 180 plasser.Plassene er fordelt på to avdelinger; en ordinær avdeling med 105 plasser og en integreringsavdeling med 75 plasser.Integreringsavdelingen er et pilotprosjekt som gjennomføres i samarbeid med Larvik kommune, NAV og Kompetanse Norge. Prosjektet ledes av IMDI og testes ut på totalt 4 mottak i Norge.Larvik kommune har lang og bred erfaring med integrering av flyktninger og asylsøkere. Kommunen leverer et meget godt og bredt tjenestetilbud og mottaket høster godt av et tett og godt samarbeid som er bygget opp gjennom 10 års drift
Fakta om SANA LARVIK
Hovedkontor
NN
Antall ansatte
NN
,,
Her kan du lese om jobbmuligheter og ledige stillinger
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om SANA LARVIK

Adresse

Sigurds gate 7A 3256 LARVIK