Kristiania Management

Rekruttering / HR / Bemanning

For kandidater:

Som kandidat hos Kristiania Management får du tilgang til et bredt udvalg av ledige stillinger innenfor salg og marked&media.

Godt samarbeid med oppdragsgivere og grundige intervjuer bidrar til å sikre match mellem kandidat og virksomhet, så ansettelsen bli vellykket for alle parter. Våre kandidater blir ofte våre gode ambassadører på grunn av behandlingen de har fått i rekrutteringsprosessen og i onboarding hos oppdragsgiver.

For kunder:

Search
Å finne riktige kandidater kan være svært ressurskrevende. Som oftest finner vi dem før du kan. 
 
Onboarding
Perioden etter ansettelsen. Kanskje den mest undervurderte delen ved nyansettelser. Her ligger det store verdier å hente ved å sparre med oss. 
 
Rekruttering
Hele prosessen fra behovsanalyse til ansettelse. Det er mange fallgruver å passe på. Vår rutine kan gjøre dette kostnadseffektivt og smertefritt for deg. 
 
Konsulenttjenester
Analyse og bistand til optimalisering av salgsavdelinger. 

Les mer
Fakta om Kristiania Management
Hovedkontor
Oslo
Antall ansatte
NN
Se alle fakta
Arbeidsgiverprofil
Les om jobbmuligheter

Ledige stillinger hos Kristiania Management

Nå søker vi flere motiverte salgskonsulenter til hyggelig og lærerik jobb på callsenter i Oslo sentrum. I denne stillingen tilbyr du velkjente og kostnadsbesparende mobilabonnement til privatmarkedet. Mobiloperatøren har flere ganger vunnet priser for best kundeservice. Så kundene er svært formøyde. Når de i tillegg har så gode priser blir det en ekstra hyggelig opplevelse for kundene. Dette er virkelig noe du kan være stolt av å selge.Om deg : Du liker salg og har interesse for mobil. Du er kommunikativt sterk og kan formidle et budskap på en lett forståelig måte til mange typer mennesker. Du trives med dialog på telefon hver dag. Du forstår at relasjonsbygging skjer via lyttende og empatisk dialog. Du trives med å jobbe i et høyt tempo. Du trives i et konkurransepreget miljø hvor du tar ansvar for egne mål så vel som teamets trivsel. Du har gjerne noe salgserfaring.Hva tilbys du?Hyggelig timesbetaling og god provisjonsordning, samt rabattert mobilabonnement.På arbeidsplassen tar de godt på hverandre i et inspirerende og trivelig arbeidsmiljø med høy fokus på personlig og faglig utvikling. Du kan forvente en hyggelig hverdag med gode medarbeidere og dyktige ledere. Du vil befinne deg i lekre lokaler med svært sentral plassering kun 5 minutters spasertur fra Oslo S. Salgsteamet sitter i åpent kontorlandskap med god stemning. Siden dette er en større bedrift vil det etterhvert også kunne være karrieremuligheter for den rette. Arbeidstiden er 9-17 mandag til fredag.Om dette virker spennende gleder vi oss til å ta en prat med deg. Kontakt oss gjerne om du lurer på noe før du søker. Adresse: Karl Johans gate 25,0159 Oslo
13.12.2019 Oslo

Rekrutteringskalender

  • DES 13
    2019
    2 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
Bildegalleri

Kontaktperson

Rekrutteringskonsulent

Fakta om Kristiania Management

Adresse

Karl Johans Gate 25, 0159 Oslo