<  
>  

Kvale Advokatfirma DA

Advokattjenester / Prosedyre, Juridisk rådgivning

Kvale Advokatfirma DA er et forretningsjuridisk advokatfirma med røtter tilbake til 1985. Vi teller nå 75 medarbeidere hvorav flere enn 50 advokater. Kvale kombinerer full faglig bredde med betydelig spesialkompetanse innen alle sentrale fagområder.

Basisen for vår vekst er at vi konsekvent søker å levere juridiske tjenester av høyeste faglige kvalitet, med fokus på forretningsmessig service og å oppfylle klientens ønsker og behov. Våre klienter verdsetter dette, enten det er landets største selskaper, små og mellomstore bedrifter eller privatpersoner.

Visjon

Vi søker konsekvent å levere juridiske tjenester av høyeste faglige kvalitet, med fokus på forretningsmessig service og å oppfylle klientens ønsker og behov.

Kvale har valgt følgende verdier som de meste sentrale i vårt samarbeid med klienter, og i vår omgang med kollegaer og andre samarbeidspartnere:

K - kompetente
V - verdiskapende
A - ambisiøse
L - lagspillere
E - etterrettelige

Antall ansatte

75 medarbeidere hvorav flere enn 50 advokater.

Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger
Ingen "salgsargumenter" lagt til!
Kan variere med stilling / arbeidsted
Ingen frynsegoder lagt til!

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Kontaktperson

Facta om Kvale Advokatfirma DA

Adresse

Fridtjof Nansens plass 4
Postboks 1752 Vika
0122 Oslo