ELKO

Høyteknologi / Elektronikk
ELKO er landets ledende leverandør av elektromateriell. Selskapet har produsert stikkontakter, lysbrytere og annet elektromateriell i over 60 år. Produkter fra ELKO kan du finne i de aller fleste norske hjem. Hele denne tiden har de vært med på å lede utviklingen i bransjen. ELKO står for høy kvalitet og holdbarhet. ELKO er Skandinavias ledende produsent av elektronisk installasjonsmateriell, styringssystemer, samt tele og nettverksprodukter.
Les mer om ELKO
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
,,
Ledige stillinger og jobbmuligheter

Ledige stillinger hos ELKO

Har du drive og engasjement? Sulten på å bruke dine ressurser i et voksende konsern? Da er du kanskje vår nye markedssjef!Som markedssjef vil du ha ansvar for å utforme og praktisere vår markedsstrategi. Du blir en del av et dynamisk team og vil jobbe nært med Produkt og Salg med blant annet markedskartlegging, konseptutvikling, web og andre digitale løsninger. Du vil lede markedsaktivitetene for ELKO i sin helhet, og rapportere til Produkt- og markedsdirektør.Dine viktigste ansvarsområder vil være:Utforming og oppfølging av markedsstrategiMerkevarebyggingUtvikling av digitale løsningerProsjektledelseKonseptutviklingDen rette kandidat er utdannet innen markedsføring, og har betydelig relevant erfaring. Du er vant til å lede prosjekter og har en indre motor som driver deg i takt med et hektisk og høyt presterende miljø. Stillingen fordrer at du er selvgående og kreativ, og kan knytte dine daglige aktiviteter mot langsiktige mål. God forretningsforståelse, gode kommunikasjonsferdigheter og teknisk interesse er en forutsetning.I ELKO er vi opptatt av kvalitet og samspill i arbeidet vi utfører. Du vil bli en del av et inkluderende og uformelt arbeidsmiljø bestående av gode kollegaer med bred kompetanse og høy integritet. For å hjelpe deg til å lykkes i stillingen vil du få en grundig opplæring og innføring i både arbeidsoppgaver og selskapets mål. I ELKO jobber vi kontinuerlig med kompetanseutvikling med gode muligheter for både personlig og faglig utvikling. Vi tilbyr også en konkurransedyktig kompensasjonspakke inkludert gode pensjons- og forsikringsordninger.Har du spørsmål om stillingen kan du kontakte Rekrutteringsansvarlig Andre Tangen på tlf. 958 56 520. Søknader behandles fortløpende, og vi oppfordrer deg derfor til å melde interesse snarest. Adresse: Sandstuveien 68,0680 Oslo Web: http://www.elko.no
Snarest Oslo
Har du drive og engasjement og er sulten på å bruke dine ressurser i et voksende konsern? Da er du kanskje vår nye markedskoordinator!Som Digital Markedskoordinator vil du ha ansvar for å optimalisere våre digitale kanaler og skape innhold som engasjerer. Du blir en del av et dynamisk team og vil jobbe nært med Produkt og Salg med blant annet kampanjer, annonser og digitale medier. Du vil rapportere til Produkt- og markedsdirektør, og samarbeide tett med kolleger i både Norge og Norden.Dine viktigste ansvarsområder vil være:Gjennomføring av digitale prosjekterUtvikling og optimalisering av Inbound og Content MarketingPlanlegging og gjennomføring av kampanjer og annonserProduksjon og formidling av digitalt innhold & nyhetsbrevDen rette kandidat er utdannet innen markedsføring, og har relevant erfaring fra digital markedsføring. Du er systemsterk, har formsans, og en indre motor som driver deg i takt med et hektisk og høyt presterende miljø. Stillingen fordrer at du er selvgående og kreativ, og kan knytte dine daglige aktiviteter mot langsiktige mål. God forretningsforståelse, gode kommunikasjonsferdigheter og teknisk interesse er en forutsetning.I ELKO er vi opptatt av kvalitet og samspill i arbeidet vi utfører. Du vil bli en del av et inkluderende og uformelt arbeidsmiljø bestående av gode kollegaer med bred kompetanse og høy integritet. For å hjelpe deg til å lykkes i stillingen vil du få en grundig opplæring og innføring i både arbeidsoppgaver og selskapets mål. I ELKO jobber vi kontinuerlig med kompetanseutvikling med gode muligheter for både personlig og faglig utvikling. Vi tilbyr også en konkurransedyktig kompensasjonspakke inkludert gode pensjons- og forsikringsordninger.Har du spørsmål om stillingen kan du kontakte Rekrutteringsansvarlig Andre Tangen på tlf. 958 56 520, eller . Søknader behandles fortløpende, og vi oppfordrer deg derfor til å melde interesse snarest. Adresse: Sandstuveien 68,0680 Oslo Web: http://www.elko.no
Snarest Oslo

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere