ELKO

Høyteknologi / Elektronikk
ELKO er landets ledende leverandør av elektromateriell. Selskapet har produsert stikkontakter, lysbrytere og annet elektromateriell i over 60 år. Produkter fra ELKO kan du finne i de aller fleste norske hjem. Hele denne tiden har de vært med på å lede utviklingen i bransjen. ELKO står for høy kvalitet og holdbarhet. ELKO er Skandinavias ledende produsent av elektronisk installasjonsmateriell, styringssystemer, samt tele og nettverksprodukter.
Les mer
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Ledige stillinger hos ELKO

Er du en ambisiøs person med et brennende lidenskap for markedsføring? Er du i starten av din karriere og vil jobbe i et markedsledende selskap?Informasjon om stillingenELKO ser nå etter deres nye Product Marketing Manager gjennom Academic Work som kan lede produktmarkedsføringen til deres forskjellige målgrupper (elektrikere, privatbrukere, interiørarkitekter, boligbyggere osv.).Ditt mål vil være å utvikle og implementere den mest effektive planen for å posisjonere og markedsføre ELKO sine produkter. Du vil samarbeide tett med produktavdelingen og være ansvarlig for å lage lanseringsplaner og produktpromoteringsstrategi for selskapet.Dette er en nyopprettet stilling hvor du vil få en sentral rolle og sammen med Digital Marketing Manager lage innhold for inngående kanaler og med Channel Marketing Manager utgående aktiviteter i deres salgskanaler.Du blir tilbudtSentral rolle i et selskap som er markedsledende av EL-artikler i NorgeEt ungt og profesjonelt miljøMulighet for å påvirke og forme sin egen rolleGode muligheter for internasjonale karriereSom ansatt i Academic Work får du en god mulighet til å vokse som en profesjonell arbeidstaker, utvide nettverket ditt og etablere verdifulle kontakter for fremtiden. Les mer https://www.academicwork.no/karriere/heltidsjobbArbeidsoppgaverDefinere hva man trenger av produktmarkedsføringProdusere contentLage produktkonsepter og brosjyrerTilegne deg kunnskap om selskapets produktlinjer og formidle nytten videre til forbrukerFølge og analysere markedstrender for å posisjonere produkterEvaluere prosjekter ved bruk av relevanter KPI'erVi søker deg somHar en bachelor eller master i markedsføring, kommunikasjon eller lignendeHar stor interesse for å skape og definere innholdHar sterke kommunikasjonsferdigheter skriftlig og muntlig i norsk og engelskHar ferdigheter eller kjennskap til Adobe IndesignKjennskap til elektriker/installatør som målgruppe er fordelsaktigI denne stillingen ser vi det som nødvendig at du stiller sterkt innenfor disse egenskapene selvstendig, proaktiv, resultatorientert initativrik og nøyaktig.Annen informasjonOppstart: SnarestArbeidsomfang: Heltid 6 måneder bemanning, med intensjon om fast ansettelsePlassering: OsloKontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen er utført av Academic Work. ELKO har bedt om at alle spørsmål gjeldene stillingen blir håndtert av Academic Work.Utvelgelsesprosessen vår skjer fortløpende, og annonsen kan bli stengt før rekrutteringsprosessen er avsluttet dersom vi har satt i gang med screening eller intervjuer. Adresse: Sandstuveien 68,0680 Oslo
28.01.2020 Oslo

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere