ELKO

Høyteknologi / Elektronikk
ELKO er landets ledende leverandør av elektromateriell. Selskapet har produsert stikkontakter, lysbrytere og annet elektromateriell i over 60 år. Produkter fra ELKO kan du finne i de aller fleste norske hjem. Hele denne tiden har de vært med på å lede utviklingen i bransjen. ELKO står for høy kvalitet og holdbarhet. ELKO er Skandinavias ledende produsent av elektronisk installasjonsmateriell, styringssystemer, samt tele og nettverksprodukter.
Les mer
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Ledige stillinger hos ELKO

Elektrobransjens sterkeste merkevare søker nå etter en salgsorientert markedsfører til å lede vårt salgsfremmende arbeid gjennom våre distribusjonspartnere. Du vil få ansvar på nordisk nivå, der de desidert største markedene er i Norge og Sverige. Du vil jobbe ut fra vårt hovedkontor på Ryen, og rapporterer til Head of Marketing Nordic.Ditt viktigste ansvarsområde vil være å sikre kvalitet i gjennomføringen av våre markedsplaner og -aktiviteter, som i hovedsak går gjennom våre distribusjonspartnere. Du blir et sentralt bindeledd mellom produkt, marked og salg, og vil blant annet:Skape, optimalisere og gjennomføre kampanjer og lanseringsaktiviteter i salgskanalen i tett samarbeid med salgsteametIdentifisere merkevarebyggende og salgsutløsende muligheter basert på inngående kunnskap om kundene og videreformidle dette effektivt i arbeidet med vår markedsplanEie ELKO sitt uttrykk og innhold i salgspresentasjoner og på messerSikre premium produktplassering og promotering på utsalgsstederBidra i ELKO sin prosjektgruppe for emballasjeDen ideelle kandidaten har dokumenterte resultater fra å jobbe med å aktivere merkevare i salgskanalen. Du kan gjerne ha utdanning innen markedsføring, men det er ikke en nødvendighet dersom erfaringen og resultatene dine er gode. Du snakker og skriver godt på både norsk og engelsk. Du motiveres av å se muligheter og trives med å ta initiativ, diskutere løsninger og jobbe med salgsutvikling. Du stortrives med å ta eierskap, og brenner for å bygge gode og langsiktige relasjoner, både med kunder og kolleger. Stillingen jobber nordisk, og fordrer derfor tankesett og noe reisevirksomhet ut over landegrensen.I ELKO er vi opptatt av kvalitet og samspill i arbeidet vi utfører. Du vil bli en del av et inkluderende og uformelt arbeidsmiljø bestående av gode kollegaer med bred kompetanse og høy integritet. I ELKO jobber vi kontinuerlig med kompetanseutvikling med gode muligheter for både personlig og faglig utvikling. Vi tilbyr også en konkurransedyktig kompensasjonspakke inkludert gode pensjons- og forsikringsordninger.Har du spørsmål om stillingen, ta kontakt med Head of Marketing Nordic Camilla Sjuve, på 926 51 111, eller Talent Acquisition Specialist André Tangen på 958 56 520. Vi oppfordrer deg til å melde interesse snarest, og senest innen 24. Oktober 2019. Adresse: Sandstuveien 68,0680 Oslo
24.10.2019 Oslo

Rekrutteringskalender

  • OKT 24
    2019
    1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere