Bank2

Bankvirksomhet
Bank2 startet sin drift i 2005. Bank2s største eier er Gothia Financial Group. I Bank2 gjør de grundige kredittvurderinger samtidig som de søker å finne gode og langsiktige løsninger for deres kunder. I løpet av denne tiden har de hjulpet mange kunder ut av økonomiske problemer, samtidig som de har tilbudt gode innskuddsbetingelser på deres plasseringskonto. Spesialiseringsfeltet er refinansiering.
Les mer
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Ledige stillinger hos Bank2

STRATEGI -- FORRETNINGSUTVIKLING - VEKSTBank2 har et godt utgangspunkt og høye ambisjoner. Som Forretningsutvikler får du ansvaret for å videreutvikle en strategi og handlingsplan for hvordan Bank2 kan ta en enda sterkere og tydeligere posisjon i det norske markedet. Målet er å skape vekst. Arbeidet vil foregå i nært samarbeid med CEO, ledergruppen, styret og sentrale samarbeidspartnere.Sentrale arbeidsoppgaver vil være:Gjennomføre analyser og utarbeide business caseUtarbeide strategi- og handlingsplanerLede, fasilitere og drive prosjekterUtarbeide beslutningsstøtte- og presentasjonsmateriellDialog med interessentgrupper (interne partnere, styre, analytikere, samarbeidspartnere)Vi ser etter deg som har:Høyere utdannelse innenfor økonomi, strategi, forretningsutviklingErfaring fra / god kjennskap til bank / finanssektoren er en forutsetningErfaring med strategi og forretningsutvikling -- gjerne fra et konsulentselskap -- er viktigDet samme gjelder erfaring med prosjektstyring og prosjektarbeidDu bør ha god digital forståelse og interesseDu kjennetegnes ved å være / ha:Sulten og målbevisstNysgjerrig og nytenkendeSelvstendig og systematiskEntusiastisk, fremoverlent og proaktivGode kommunikasjonsevnerDin måte å arbeide på kan beskrives som:Samlende, engasjerende og motiverende -- bygger kulturBygger gode relasjoner og forankrerEr synlig og trives med å være hands onJobber strukturert, analytisk og faktabasertGjennomfører og leverer som avtaltVi tilbyrEn meget sentral rolle i den videre utviklingen av banken.Varierte oppgaver og stort individuelt ansvarInvesteringsvillige eiere med høye ambisjoner og betydelige vekstplanerEn liten organisasjon med stort handlingsrom og store påvirknings- og utviklingsmuligheterSolid økonomi og et energisk og fremoverlent miljø.Nye hyggelige lokaler sentralt på Solli PlassBetingelsene er konkurransedyktige.For mer informasjon , kontakt gjerne våre rådgivere i Experis Executive, Øystein Dahl, mob. 905 68 285, eller Sondre Bratteberg, mob. 916 29 808. Registrer søknad og CV snarest og senest innen 5. august på www.experis.no. Alle henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver.Søk på stillingenKlikk Søk Stilling for å komme til vår hjemmeside hvor du kan registrere din CV og søke stillingen. Adresse: 0255 Oslo
25.08.2019 Oslo

Rekrutteringskalender

  • AUG 25
    2019
    1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere