<  
>  
Nisonic AS er et Trondheimsbasert selskap som utvikler et ultralydapparat som detekterer forhøyet hjernetrykk (intrakranielt trykk) ved avbildning av synsnervekjeden. Titalls millioner mennesker rammes årlig av forhøyet hjernetrykk, som resultat av fall, trafikkulykker eller andre årsaker til støt mot hodet, eller forårsaket av ulike sykdomstilstander. Nisonic ønsker derfor å bidra til å løse et stort globalt helseproblem som kan spare mange menneskeliv og redusere kostnader for helsevesenet. Nisonic sin prisbelønnede teknologi er utviklet av forskere ved SINTEF og nevrokirurger på Red Cross War Memorial Children¿s Hospital i Sør-Afrika. Selskapet holder til i trivelige lokaler på Pirsenteret i Trondheim og har solide eiere. Selskapet planlegger å lansere det første produktet for sykehusmarkedet i Europa i 2019 og bygger opp et kjerneteam med dedikerte medarbeidere.
Fakta om NISONIC
Hovedkontor
NN
Antall ansatte
NN
,,
Her kan du lese om jobbmuligheter og ledige stillinger
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om NISONIC

Adresse

HAVNEGATA 7 7010 TRONDHEIM