<  
>  

Diakonhjemmet Sykehus

Helsesektor / Omsorg

Diakonhjemmet Sykehus har et variert behandlingstilbud innen somatikk og psykiatri. Vi er et akuttsykehus og lokalsykehus for de ca 124 000 innbyggerne i bydelene Vestre Aker, Frogner og Ullern. Vi tilbyr spesialisthelsetjenester innen indremedisin, kirurgi, revmatologi/revmakirurgi og psykiatri.

Vi er regionsykehus for Helse Sør-Øst innen revmatologi og revmakirurgi, og tilbyr elektiv behandling for pasienter fra hele landet innen våre områder (se Lov om fritt sykehusvalg).

Sykehuset driver også utstrakt poliklinisk virksomhet. Vi tilbyr analyser innenfor klinisk kjemi og psykofarmakologi for polikliniske pasienter og institusjoner.

Nasjonalt revmatologisk rehabiliterings- og kompetansesenter (NRRK) er tilknyttet sykehusets revmatologiske avdeling. Det drives også aktiv forskningsvirksomhet, blant annet via professorater i revmatologi, psykiatri og klinisk psykofarmakologi.

Diakonhjemmet Sykehus er et ideelt non-profit aksjeselskap, heleid av Diakonhjemmet, en stiftelse innen Den norske kirke. Sykehuset har inngått driftsavtale med det regionale helseforetaket Helse Sør-Øst.

Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger
Jobbmuligheter i Diakonhjemmet Sykehus
Jobbmuligheter i Diakonhjemmet Sykehus

Diakonhjemmet Sykehus AS har funksjon som lokalsykehus for ca. 124 000 innbyggere i Ullern, Frogner og Vestre Aker bydel innen indremedisin, generell kirurgi og psykiatri. Innen områdene revmatologi og revmakirurgi har sykehuset sentral- og regionsykehusfunksjon. De psykiatriske avdelingene ligger på Vinderen og Slemdal i Oslo og på Søndre Borgen i Asker. Diakonhjemmet Sykehus AS er et ideelt aksjeselskap eid av stiftelsen Det Norske Diakonhjem, som er en diakonal stiftelse innen Den norske kirke. Sykehuset selger sine tjenester til staten ved Helse Sør-Øst RHF.

For ledige stillinger, klikk på linken under:
http://www.diakonsyk.no/modules/module_123/proxy.asp?D=2&C=537&I=1732

 

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere
Jobbmuligheter (42)