name it

Varehandel / Dagligvare / Butikk

Helt siden 1986 har vi forsynt familier over hele verden med fargerike kvalitetsklær til barn til meget overkommelige priser. name it kolleksjonene er laget av glade og omsorgsfulle mennesker som lar seg inspirere av barn. Våre barneklær er både et sikkert og moteriktig valg.

Etter mer enn 25 år på markedet kjenner og forstår vi barn på tvers av kulturelle grenser, og våre kjerneverdier har utgangspunkt i barns fantastiske, kjærlige og frie natur.

Våre fem kjerneverdier er inspirert av barn:

  • miljøbevisst
  • vennskap
  • kreativitet
  • aktiv og sunn
  • dyrevennlig

Verdiene avspeiles i alt vi gjør, for hvis det er viktig for barn er det også viktig for oss.

Les mer
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger
Dette kan vi tilby deg
Ingen "salgsargumenter" lagt til!
Kan variere med stilling / arbeidsted
Ingen frynsegoder lagt til!

Bli franchisetaker

Franchise
  • Hos name it er vi interessert i å finne solide partnere som ønsker å bli en del av det suksessrike name it-konseptet. Vi ønsker å samarbeide med gründere som har erfaring fra klesbransjen. Hos name it har vi valgt partnermodellen fordi vi synes det er verdifullt at partnerne kjenner regionen de opererer i. Vi legger også vekt på at partnerne jobber hardt til egen fordel. Til gjengjeld bringer vi konseptet og erfaringen vår inn i selskapet. Vi har følgende forventninger til samarbeidspartnerne våre: Du har en beviselig erfaring fra tekstil- eller detaljvarehandelen Du har finansielle muskler til å åpne opp butikk nummer to allerede det første året Du kan stille en bankgaranti på 35 000 euro Hvis du ønsker å bli name it-partner, send en e-post til Retail Operational Manager Kasper Baldvinsson på kasper.baldvinsson@bestseller.com. Legg ved CV og opplysninger om byene du er interessert i. Hvis vi begge ser gode muligheter i et samarbeid, vil vi invitere deg til vårt hovedkvarter i Brande i Danmark.

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om name it