Sunnaas Sykehus

Helsesektor / Omsorg
Sunnaas sykehus HF er et spesialistsykehus i fysikalsk medisin og rehabilitering for pasienter i Helse Sør-Øst, og i tillegg for pasienter med ryggmargsskade fra Helse Sør. Forskning og undervisning er en sentral del av foretakets virksomhet, og Sunnaas sykehus har universitetsfunksjoner. Sykehuset har også en utstrakt internasjonal virksomhet og er sterkt engasjert i kompetanseutveksling med spesialister verden over.
Les mer
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Ledige stillinger hos Sunnaas Sykehus

Org. nr: - Stillingsident: 4109409125 Presentasjon av stillingen:Vi søker en erfaren sivilingeniør som ønsker en faglig variert og utfordrende stilling i et arbeidsmiljø preget av høy faglig kvalitet og høyt arbeidstempo.Vår eiendomssjef har ansvar for utvikling, forvaltning, planlegging, gjennomføring og oppfølging av alle oppgaver knyttet til bygg, anlegg og eiendom. Eiendomssjef er sykehusets fremste rådgiver innen bygg- og eiendomsfag.Stillingen er i dag organisert i stab til sykehusets enhet for eiendom og intern service. Det er pågående organisasjonsutviklingsprosesser i sykehuset, noe som kan påvirke denne stillingen.Sykehuset er lokalisert på Nesodden og det er 40 minutters reise til Aker brygge/Oslo med offentlig transport. Det er kort vei fra sykehuset til boligområder med butikker, barnehager, skoler og offentlig kommunikasjon. Med båt fra Lysaker tar reisen ca. 20 minutter.Ta gjerne kontakt for ytterligere informasjon om stillingen, enheten og sykehuset.Attester og vitnemål må lastes opp som vedlegg til søknaden.Tiltredelse etter avtale.ArbeidsoppgaverStrategisk utvikling, forvaltning og planlegging av oppgaver knyttet til eiendom og byggProsjekt- og byggeledelse med oppfølgingsansvar for bygg og anleggsprosjekter, herunder brannsikkerhet og skallsikringAnsvar for gjennomføring av anbudsprosesser bygg/eiendom, herunder rammeavtaler for ulike fag og funksjonerAnsvar for sykehusets arealdatabase og tegningerAnsvar for rapportering og kontroll innen ansvarsområdetAnsvar for gjennomføring av risiko og sårbarhetsanalyser knyttet til ansvarsområdet, samt avviksoppfølging internt og eksterntAnsvar for leiekontrakter/leieavtalerAnsvar for forsikringsavtalerKvalifikasjonerSivilingeniør med breddekompetanse innen bygg, anlegg og eiendomsfagØnskelig med fem års erfaring fra offentlig/privat sektor innen fagområdetGod kunnskap om Plan og bygningslov og reguleringsplanarbeidBestillerkompetanse innen eiendomsfagErfaring innen prosjekt- og byggeledelse, brannsikkerhet og økonomiMeget god skriftlig og muntlig fremstillingsevnePersonlige egenskaperProblemløserForretningsforståelseRelasjonsbyggerResultatorientertGod kommunikatorGode lederegenskaperVi tilbyrLønn etter avtaleFleksibel arbeidstidsordningHjemmekontorløsningEt hyggelig arbeidsmiljøUtfordrende og varierte arbeidsoppgaverOffentlig medlemskap i Pensjonskassen for helseforetakene i hovedstadsområdetKontaktinformasjonHR, 97525966, hr@sunnaas.noArbeidsstedBjørnemyrveien 11 1453 BjørnemyrSøk på stillingen:Klikk herNøkkelinformasjon:Arbeidsgiver:Sunnaas sykehus HFReferansenr.:4109409125 Stillingsprosent: 100% Søknadsfrist: 15.09.2019
15.09.2019

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere