Sunnaas Sykehus

Helsesektor / Omsorg
Sunnaas sykehus HF er et spesialistsykehus i fysikalsk medisin og rehabilitering for pasienter i Helse Sør-Øst, og i tillegg for pasienter med ryggmargsskade fra Helse Sør. Forskning og undervisning er en sentral del av foretakets virksomhet, og Sunnaas sykehus har universitetsfunksjoner. Sykehuset har også en utstrakt internasjonal virksomhet og er sterkt engasjert i kompetanseutveksling med spesialister verden over.
Les mer om Sunnaas Sykehus
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
,,
Ledige stillinger og jobbmuligheter

Ledige stillinger hos Sunnaas Sykehus

Klinikk ved Sunnaas sykehus gir tilbud om rehabilitering til pasienter med ryggmargsskader, komplekse multitraumer, brannskader, nevrologiske lidelser, traumatiske hjerneskader og hjerneslag. I 2015 opprettet vi en egen enhet for barn og unge.Stillingen er for tiden tilknyttet Avdeling for ryggmargsskade med enhet for barn og unge (RMS).Målgruppen til RMS er pasienter med komplekse rehabiliteringsbehov og som medfører behov for oppfølging over lengre tid. For å kunne møte pasientenes behov, vil du som nyansatt delta i sykehusets kompetanseutviklingsprogram. Spisskompetansen i tverrfaglig rehabilitering som du tilegner deg, kan bli benyttet etter pasientenes behov på tvers av klinikkens avdelinger.Den som får tilbud om stillingen må legge fram politiattest etter Lov om helsepersonell § 20a (gjelder arbeid med barn og utviklingshemmede) før tiltredelse.Sykehuset er lokalisert på Nesodden og det er 40 minutters reise til Aker brygge/ Oslo med offentlig transport. Det er kort vei fra sykehuset til boligområder med butikker, barnehager, skoler og offentlig kommunikasjon.Ved en eventuell intern ansettelse kan annet vikariat bli ledig.ArbeidsoppgaverKartlegge, planlegge, utføre og evaluere ergoterapeutiske tiltak med pasienten i fokus både individuelt og i tverrfaglige grupper. Individuell - og gruppebehandling. Dokumentere i DIPS som dokumentasjonssystem. Bidra til fagutvikling i gruppa. Delta i undervisning av pasienter, pårørende og studenter.KvalifikasjonerNorsk autorisasjon som ergoterapeut. Vi forutsetter at søkerne behersker norsk både skriftlig og muntlig. Erfaring fra rehabiliteringsfeltet som ergoterapeut vektlegges, gjerne med kompetanse på komplekse problemstillinger.Personlige egenskaperVi er opptatt av at våre medarbeidere etterlever våre kjerneverdier; profesjonalitet, engasjement og glede. Gode kommunikasjons- og samarbeidsevner. Er fleksibel og kan arbeide selvstendig i et høyt arbeidstempo.Vi tilbyrIntroduksjonskurs- og opplæringsprogram for nyansatte. Meget gunstig medlemskap i offentlig pensjonsordning, gruppelivs- og ulykkesforsikring, samt fritidsulykkesforsikring. Et tverrfaglig arbeidsmiljø i stadig utvikling med fokus på faglig kvalitet. Bedriftshelsetjeneste. Lønn iht relevante kvalifikasjoner og gjeldende avtaler.KontaktinformasjonKristine Eide Sørland, Avdelingsleder, 97734784ArbeidsstedBjørnemyrveien 11 1453 BjørnemyrSøk på stillingen:Klikk herNøkkelinformasjon:Arbeidsgiver:Sunnaas sykehus HFReferansenr.:4035751321 Stillingsprosent: 100% Startdato: 01.08.2019 Søknadsfrist: 24.03.2019 Adresse: Nesodden
24.03.2019 Nesodden

Rekrutteringskalender

  • MAR 24
    2019
    1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere