<  
>  

Destinasjon Trysil

Trysil er Norges største ski- og stisykkeldestinasjon. Vi har 850 000 gjestedøgn, 28 000 senger rundt Trysilfjellet, over 919 000 skidager, 207 millioner NOK i skipassomsetning, 67 bakker, 29 heiser, over 500 km med langrennsløyper. 53 200 sykkeldager, 100 km med naturlige stier, sykkelparker, over 20 km tilrettelagte sykkelløyper og et stort utvalg av aktiviteter og arrangementer. Over 70 % av de kommersielle gjestedøgnene i Trysil kommer fra utlandet. Trysil reiselivsstrategi 2020 viser retningen for en offensiv satsning på å videreutvikle Trysil som helårlig og internasjonal destinasjon.

Destinasjon Trysil SA er eid av 180 virksomheter i Trysil. Vi markedsfører Trysil i tett samarbeid med aktørene, har ansvaret for informasjon til gjester i Trysil, PR- og vertskapsoppgaver og ulike utviklingsprosjekter. Vi er eier og driver utviklingen av sommerproduktet Trysil Bike Arena og er delaktig i utviklingen av Scandinavian Mountains Airport som åpner desember 2019. I tillegg koordinerer vi realiseringen av reiselivsstrategien, vi er nettverket blant bedrifter i Trysil og arrangerer møteplasser og kompetansetiltak for næringslivet i kommunen. Destinasjonsselskapet har 6 helårsansatte samt 13 sesongansatte.

Fakta
Hovedkontor
NN
Antall ansatte
NN
Sjekk din match
Legg i jobbønsker
Legg til
Få varslinger
Følg
Del din profil
Del
Logg inn og se din match
0%

Ledige stillinger hos Destinasjon Trysil

Ingen stillingsannonser publisert
Abonner på stillinger for å bli informert dersom nye stillinger publiseres hos oss.
Abonner på stillinger
Fakta & ressurser
Nettsider, Sosiale medier, Kontaktpersoner, Adresse m.m.

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere
186 Graduate- og Traineeprogrammer
For nyutdannede og young professionals
Se alle programmer 

Fakta om Destinasjon Trysil

Ingen fakta registrert

Adresse og karthenvisning

Storvegen 3,2420 Trysil