<  
>  

Alvdal IL

Idrett og Trening

Alvdal Idrettslag ble stiftet i 1902, og har i dag ca. 600 medlemmer fordelt på aktivitetene innenfor ski (langrenn, skiskyting, hopp/kombinert), fotball, håndball, orientering og turn.

Helt fra først på 1900-tallet har Alvdal Idrettslag en ærerik historie særlig inennfor skiidrettene med mange utøvere som har hevdet seg både nasjonalt og internasjonalt, men også innen fotball har idrettslaget gjort seg bemerket.

Alvdal Idrettslag har som målsetning å stimulere til breddeidrett, og legge opp til at flest mulig barn og unge i Alvdal skal kunne drive med den idretten de ønsker på det nivået de selv ønsker. 

Steimoegga idrettspark består i dag av to gressbaner, en kunstgressbane, lysløype og skiskytteranlegg. Samt nytt klubbhus med tilhørende fasiliteter. Anlegget er i dag daglig bruk av ulike idretter. Det arrangeres flere store og små arrangementer på våre anlegg året rundt. 

 

Les mer
Fakta om Alvdal IL
Hovedkontor
Alvdal, Steimoegga Idrettspark
Antall ansatte
1-10
Se alle fakta
Arbeidsgiverprofil
Les om jobbmuligheter
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Ledige stillinger hos Alvdal IL

Vi er alltid interessert i komme i kontakt med dyktige kandidater. Dersom du synes vår bedrift og bransje er interessant og stillingene vi normalt ansetter til er aktuelle for deg, kan du sende oss en åpen søknad. I søknaden ønsker vi at du inkluderer en CV og et søknadsbrev der du forteller om deg selv og hvorfor du er interessert i å jobbe hos oss. Ved å sende oss en åpen søknad, blir du samtidig registrert i vår CV database slik at vi kan ta direkte kontakt med deg dersom det dukker opp en jobbmulighet.
Fortløpende Alvdal

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Kontaktperson

Fakta om Alvdal IL