<  
>  

Eterni Gruppen AS

Rekruttering / HR / Bemanning

Eterni Gruppen AS er eier av Eterni Norge AS og Pedagogisk Vikarsentral AS.

Eterni Norge AS har en unik kompetanse for å levere gode og fleksible bemanningsløsninger. Vi lykkes særlig godt i bransjer som er preget av sesongsvingninger og generell mangel på kvalifisert arbeidskraft. Dedikerte ansatte med lang erfaring innenfor de bransjer de leverer personell til, sikrer deg som kunde profesjonell og god oppfølging av deres bemanningsbehov. Eterni har spesielt mange kandidater og oppdrag innen bransjer som Bygg & anlegg, industri, produksjon og mekanisk. Men leverer også personell til administrative stillinger innen de fleste bransjer.

I tillegg til å tiltrekke oss lokal norsk arbeidskraft, har Eterni god erfaring med rekruttering fra andre land i Norden og Europa. Eterni har egne rekrutteringskontor i Slovakia, Polen og Litauen. Vi arbeider hver dag med å følge opp alle våre medarbeidere og kunder på en profesjonell og hjelpsom måte ved at vi er til stede når du som medarbeider og kunde trenger oss.

Les mer på https://eterni.no/

 

Pedagogisk VikarSentral AS, forkortet PVS, er et norsk, kvalitetsbevisst bemanningsbyrå som har skole og barnehage som sitt fokusområde. PVS ble etablert i Bergen i 2004 av tre nyutdannede lærere med ambisjoner om å gi barn og unge det lille ekstra. I dag leverer PVS tjenester over hele landet, med avdelingskontor i Bergen, Drammen, Kristiansand, Oslo, Stavanger, Tromsø og Trondheim. Ansatte i PVS-administrasjonen har stor faglig bredde og samtlige har utdanning og/eller erfaring med arbeid med barn og unge. 

Les mer på https://pvs.no

 

Ledige stillinger hos Eterni Gruppen AS

Vi er alltid interessert i komme i kontakt med dyktige kandidater.Dersom du synes vår bedrift og bransje er interessant og
Fortløpende Hele Norge

Bli kjent med oss

Bildegalleri

Kontaktperson

Adresse

Torgallmenningen 2
5014 Bergen