<  
>  

Flexi-systua-storo

Flexi Systue Storo AS er en veletablert systue med beliggenhet ganske sentralt i Storo Storsenter. Vi tilbyr spesial tilpasset reparasjon og montering av alle typer klær og tekstiler for både menn og kvinner.

Vi søker deg som er over 18 år, du elsker sying og salg og ser på det som er selvklarhet at du skal tilby våre kunder den aller beste kundeservice.

Vi ønsker at du gjerne har butikkerfaring fra tidligere, at du har en følelse for vare eksponering og er vant til å jobbe i ett hektisk miljø.Vi tilbyr deg en arbeidsplass i ett hektisk miljø, der du får møte mange spennende mennesker og mulighet til å utvikles. Din innsats har stor betydning og i sammen med andre engasjerte skredder får du være med å gjøre en forskjell.

Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om Flexi-systua-storo

Adresse

OSLO