<  
>  

FSubsea AS

Shipping / Off- / Onshore / Maritim

FSubsea AS utvikler og produserer verdens mest autonome og miljøvennlige havbunnspumper, til bruk innen olje, energi og fornybar - applikasjoner.  
 
Selskapet har mer enn 40 pumper i aktiv bruk på havbunnen rundt om i verden og ble fisjonert ut fra Fuglesangs Gruppen (etablert 1855) sommeren 2013.

Ved sitt nyoppussede hovedkontor i Oslo har bedriften samlet alle funksjoner, inkludert et velutstyrt verksted samt undervannsbasseng og høyspent anlegg for pumpetesting.

Les mer
Fakta om FSubsea AS
Hovedkontor
Oslo
Antall ansatte
11-50
Se alle fakta
Arbeidsgiverprofil
Les om jobbmuligheter
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Ledige stillinger hos FSubsea AS

Vi er alltid interessert i komme i kontakt med dyktige kandidater. Dersom du synes vår bedrift og bransje er interessant og stillingene vi normalt ansetter til er aktuelle for deg, kan du sende oss en åpen søknad. I søknaden ønsker vi at du inkluderer en CV og et søknadsbrev der du forteller om deg selv og hvorfor du er interessert i å jobbe hos oss. Ved å sende oss en åpen søknad, blir du samtidig registrert i vår CV database slik at vi kan ta direkte kontakt med deg dersom det dukker opp en jobbmulighet.
Fortløpende Oslo

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Kontaktperson

Fakta om FSubsea AS

Adresse

Caspar Storms vei 21