CA Technology Systems AS

Industri og produksjon, Merkevarer / Konsumentprodukter, Engineering

Kindernay Corporation er en ledende utvikler og leverandør av sykkelkomponenter, nærmere bestemt girsystem og andre komponenter for terrengsykling og elsykler. Vårt først produkt er verdens mest avanserte girsystem for tråsykkel, det letteste og kraftigste slike interne på markedet: Kindernay XIV, laget for røff terrengsykling, eMTB og transport, for den som ønsker problemløs bruk.

Les mer
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Ledige stillinger hos CA Technology Systems AS

Vi er alltid interessert i komme i kontakt med dyktige kandidater. Dersom du synes vår bedrift og bransje er interessant og stillingene vi normalt ansetter til er aktuelle for deg, kan du sende oss en åpen søknad. I søknaden ønsker vi at du inkluderer en CV og et søknadsbrev der du forteller om deg selv og hvorfor du er interessert i å jobbe hos oss. Ved å sende oss en åpen søknad, blir du samtidig registrert i vår CV database slik at vi kan ta direkte kontakt med deg dersom det dukker opp en jobbmulighet.
Fortløpende Oslo

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Kontaktperson

Daglig leder

Filmer

Adresse

Stanseveien 16
0975 Oslo