<  
>  

Familiens Hus, Drangedal kommune

Drangedal kommune er en brukerorientert kommune som legger vekt på å levere gode tjenester til kommunens innbyggere, blant annet ved å ta i bruk elektroniske løsninger til beste for innbyggerne. Drangedal kommune har i underkant av 4200 innbyggere og ligger i nedre Telemark. Her har man nærhet til både kysten med skjærgården, og til fjellet med Gautefall alpinsenter og biathlonanlegg for helårsdrift. Man finner et rikt kultur- og foreningsliv i bygda med den helt nye kultur- og kinosalen Tokestua.

Vi har fine oppvekstvilkår for barn, ny 10-årig skole i sentrum og full barnehagedekning. Det er 1 times biltur til byene i Grenland, og ferge fra Larvik nås på under 1, 5 timer. Tokevannet innbyr til rekreasjon med bading, båtliv og øyer. Stedsutviklingsprosjektet Toke Brygge skaper ny aktivitet og attraktivitet i sentrum.

I Drangedal Kommune ønsker vi mangfold, og oppfordrer alle kvalifiserte til å søke uavhengig av kjønn, alder, funksjonshemming eller etnisk tilhørighet.Arbeidstakere i Drangedal Kommune tilsettes på de vilkår som til enhver tid framgår av gjeldende lover, tariffavtale, reglement og arbeidsavtaler. Les mer her

Les mer
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om Familiens Hus, Drangedal kommune

Adresse

Drangedal