<  
>  

KLUGE Advokatfirma

Advokattjenester / Prosedyre, Juridisk rådgivning

Kluge er et av Norges ledende og mest fremgangsrike advokatfirmaer med kontorer i Stavanger, Oslo og Bergen. Vi driver en bred forretningsjuridisk praksis, der prosessoppdrag er en stor del av oppdragsmengden. Klientene våre er store og mellomstore private næringslivsbedrifter, i tillegg bistår vi offentlige etater på en rekke oppdrag. Vår drivkraft er interessante utfordringer og oppgaver, og vi vil at våre advokater skal ha overskudd til å engasjere seg grundig i hver sak.

Visjon

Fokus på kvalitet, ikke kvantitet:

Arbeidsmetodikken vår handler om å finne den rette balansen mellom jus og forretning, sakens kjerne og klientens unike behov, og mellom helhet og detaljer. Hver klient får sin skreddersydde prosess og individuelle løsning. Ved å ta oss tid til å forstå hele bildet får vi en optimal tilnærming til hver sak. Dermed blir vi en konstruktiv og langsiktig samarbeidspartner som bidrar til verdiskapning. Denne arbeidsmetodikken, kombinert med et strengt etisk regelverk og krav til kvalitet, gir en positiv og annerledes opplevelse for deg som klient.

Drivkraften vår er interessante utfordringer og oppgaver:

Vi i Kluge bryr oss mer om klientenes behov, de strategiske og faglige utfordringene enn om andre incitamenter. Ingen av medarbeiderne våre mottar bonus basert på individuelle prestasjoner. Bonusordning knytter seg til firmaets samlede resultat og omfatter alle medarbeidere. Dette gjør at vi opptrer som en enhet og at oppdragene kanaliseres til de som er best kvalifisert. Høy grad av partnerinvolvering og erfarne senioradvokater sikrer god oppfølging og effektive prosesser.

Antall ansatte

Ca 160 medarbeidere

Les mer
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger
Dette kan vi tilby deg
Ingen "salgsargumenter" lagt til!
Kan variere med stilling / arbeidsted
Ingen frynsegoder lagt til!

Trainee / Internship Internship

Alle Kluges kontorsteder engasjerer studentpraktikanter. Ordningene er imidlertid noe ulike fra kontorsted til kontorsted. I Oslo engasjerer vi for eksempel studenter på heltid i normalt fire sammenhengende uker. Vi engasjerer studentpraktikanter hele året igjennom med unntak av juli måned og romjulen. Arbeidsoppgavene er mest mulig like arbeidsoppgavene til en advokatfullmektig. På den måten får studenten et mest mulig riktig bilde av Kluge og motsatt. Ordningen med studentpraktikant er en viktig rekrutteringskanal for Kluge. Mange av dem som engasjeres av Kluge som nyutdannede, har arbeidet hos oss som studentpraktikant tidligere.
Antall interns
1
Sted
Oslo
Les mer

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Kontaktperson

Fakta om KLUGE Advokatfirma

Adresse

Det er ulik adresse til de ulike kontorstedene. For mer informasjon, se http://www.kluge.no/