<  
>  

Health Tech

Health Tech AS er nordens ledende leverandør av datastyrte lagrings- og logistikkløsninger for medikamenter og medisinsk forbruksmateriell. Selskapet har lang erfaring på området, og har levert løsninger til mange forskjellige segmenter i helsemarkedet. Våre løsninger er i dag installert på sykehus (akuttmottak, intensivavdelinger, sengeposter og felleslager), sykehjem, fengsel og legevakt. Programvaren er spesialtilpasset til behovene til hver av disse brukerne. Health Tech er inne i en positiv ekspansjonsfase, og er i tillegg til Norge, også etablert med datterselskaper og ansatte i Sverige og Finland. Ledende helseforetak i alle de nordiske land har nå satt medikament logistikk på agendaen, noe som medfører at markedet er i rask utvikling og vekst. Formålet er å innføre nye prosesser og løsninger som på en kostnadseffektiv måte øker effektiviteten og kvaliteten på disse prosessene. Våre eksisterende kunder kan påvise positive effekter som følge av bruk av Health Tech´s løsninger. Selskapet er en liten organisasjon med 10 ansatte med stor fleksibilitet med hensyn til å utføre ulike arbeidsoppgaver på ulike nivåer.

Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om Health Tech

Adresse

Dølasletta 7,3408 Tranby