<  
>  

Den Nationale Scene

Media / Underholdning, Kultur / Kunst / Øvrige kreative fag
Den Nationale Scene er en teaterinstitusjon i Bergen som ble startet i 1876 i det samme Komediehuset på Engen hvor Ole Bull sin tid hadde drevet Det norske Theater. Siden 1993 har Den Nationale Scene hatt status som nasjonalt teater. På et stort teater som Den Nationale Scene er det hektisk aktivitet døgnet rundt. I 2006 spilte de 635 forestillinger fordelt på 40 oppsetninger, forestillinger og andre arrangementer.
Les mer
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Ledige stillinger hos Den Nationale Scene

En av våre medarbeidere går over i pensjon, og vi søker hennes etterfølger.Arbeidsoppgaver:Daglig renhold i teaterhuset og de andre lokalene teatret benytterKvalifikasjoner:Fagbrev innen renholdsfaget (lang erfaring kan kompensere for dette)Søker må beherske norsk muntlig og skriftligOm du i tillegg er positiv, fleksibel, selvstendig og trives med høyt arbeidstempo, - så er du kanskje den vi ser etter!Stillingen har arbeidstid fra kl 0630-1315 mandag til fredag, og rapporterer til driftsleder.Lønnes etter tariff. Tjenestepensjonsordning hos Sparebank 1Søknadsfristen er satt til 5.august 2020, og vi håper på en snarlig tiltredelse etter dette.I henhold til offentlighetsloven §25, kan opplysninger om søker unntas i offentlig søkerliste, dersom søkeren selv ber om det. DNS er forpliktet til å vurdere meroffentlighet og vil foreta en konkret vurdering av søkernes anmodning om fritak vurdert opp mot de hensyn som taler for offentlighet. Dersom DNS mener begrunnelsen for fritak ikke er tilstrekkelig, vil søker bli kontaktet slik at det gis mulighet for å trekke søknaden før endelig søkerliste fullføres. Adresse: Engen 1,5011 Bergen
05.08.2020 Bergen

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om Den Nationale Scene