Den Nationale Scene

Media / Underholdning, Kultur / Kunst / Øvrige kreative fag
Den Nationale Scene er en teaterinstitusjon i Bergen som ble startet i 1876 i det samme Komediehuset på Engen hvor Ole Bull sin tid hadde drevet Det norske Theater. Siden 1993 har Den Nationale Scene hatt status som nasjonalt teater. På et stort teater som Den Nationale Scene er det hektisk aktivitet døgnet rundt. I 2006 spilte de 635 forestillinger fordelt på 40 oppsetninger, forestillinger og andre arrangementer.
Les mer om Den Nationale Scene
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
,,
Ledige stillinger og jobbmuligheter

Ledige stillinger hos Den Nationale Scene

DNS søker to engasjerte og initiativrike medarbeidere som Salgs -- og kundekonsulent:En fast stilling og en prosjektstilling ut 2019.Som salgs -- og kundekonsulent vil hovedarbeidsoppgave være å presentere og selge teaterets forestillinger til bedrifter, organisasjoner, skoler og barnehager. Det innebærer omfattende kundekontakt og relasjonsbygging gjennom oppsøkende salgsarbeid.Vi ser etter deg som:Er resultatorientert og har relevant salgserfaring, gjerne fra B2B salgStortrives med å skape nye relasjoner!Ser muligheter og omsetter disse til konkret handlingLiker å pleie etablerte kunder, men trigges mest av å jakte nye.Er omgjengelig, hyggelig og med et hjerte for teaterI tillegg til å ha et utpreget salgs-gen er det viktig at du er systematisk, har gode IT kunnskaper og du har gjerne høyskoleutdanning.Vi tilbyr en spennende og variert stilling og som vår nye kollega vil du være en viktig bidragsyter i videreutviklingen og fornyelsen av salgsarbeidet ved teateret, både faglig og sosialt.Kanskje du er vår nye kollega? Send søknaden din i dag!Søknadsfrist 31.mars. Vi vil imidlertid fortløpende vurdere søkerne og kalle inn kandidater til intervju. Merk søknaden om du er aktuell søker til begge stillinger.Stillingene inngår i teaterets salgsteam og rapporterer til Markeds - og salgssjef.Arbeidstid: hovedsakelig dagtid/ettermiddag.Lønn etter tariff. DNS er tilsluttet kollektiv pensjonsordningI henhold til offentlighetsloven §25, kan opplysninger om søker unntas i offentlig søkerliste, dersom søkeren selv ber om det. DNS er forpliktet til å vurdere meroffentlighet og vil foreta en konkret vurdering av søkernes anmodning om fritak vurdert opp mot de hensyn som taler for offentlighet.Dersom DNS mener begrunnelsen for fritak ikke er tilstrekkelig, vil søker bli kontaktet slik at det gis mulighet for å trekke søknaden før endelig søkerliste fullføres. Adresse: Engen 1,5803 Bergen
01.04.2019 Bergen

Rekrutteringskalender

  • APR 01
    2019
    2 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om Den Nationale Scene