<  
>  

Venneslaheimen omsorgssenter, Vennesla kommune

Vennesla kommune med sine 14 500 innbyggere er en kommune i vekst med en offensiv satsing på samfunnsutvikling og levekår. Kommunen ligger sentralt i Vest-Agder med administrasjonssenter 17 km nord for regionsenteret og universitetsbyen Kristiansand. Kommunen har et godt kommunalt servicetilbud og gode muligheter for kultur- og fritidsaktiviteter. Særlig er kommunen kjent for friluftsliv i naturskjønne omgivelser med bl. a. laksefiske i elva Otra og utmerkede skiløyper i omegn.

Venneslaheimen omsorgssenter ligger plassert i flotte naturskjønne omgivelser ved elva Otra, med kort vei til sentrum. Venneslaheimen er et sykehjem med 4 avdelinger og 73 plasser. Våre ansatte tilstreber å gi tjenester med god kvalitet og samtidig behandle brukerne på en respektfull måte. Vi tilbyr tjenester som langtidsopphold, korttidsopphold og avlastningsopphold. Vi tilbyr også kommunal øyeblikkelig hjelp som er en tjeneste som gis i stedet for sykehusinnleggelse.

Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Ledige stillinger hos Venneslaheimen omsorgssenter, Vennesla kommune

Org. nr: - Stillingsident: 4452928606 Presentasjon av stillingen:Venneslaheimen omsorgssenter søker etter sykepleier i 100 % stilling .Vi har ledig fast
08.12.2021 Vennesla

Rekrutteringskalender

  • DES 08
    2021
    1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om Venneslaheimen omsorgssenter, Vennesla kommune

Adresse

Vennesla